U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

Cloud oplossingen

U kan kiezen om uw IT-infrastructuur bij u ter plaatse te beheren (on premise), in de cloud of via een mix van beide (hybride). Orbid kan u hierbij perfect ondersteunen. Wij zijn expert in tal van oplossingen in de cloud. We zetten er hier graag enkele in de kijker.

Orbid Cloud

Wenst u geen eigen interne infrastructuur te onderhouden, maar gebruik te maken van de cloud? Orbid Cloud is een Belgische cloud met internationale reikwijdte en de vertrouwde ondersteuning van de Orbid experts. Het is een performante, betrouwbare hybride cloud oplossing voor uw bedrijfskritische data en digitale transformatie. 

Ontdek de voordelen van Orbid Cloud.

Software

Altijd en overal op een efficiënte manier samenwerken? Wij ondersteunen u graag met krachtige software om dit te realiseren, zoals Office 365, SharePoint en CRM Online.

Beveiliging van uw data

Of het nu gaat om cybercrime, externe omstandigen of een menselijke fout: het kost veel tijd en geld om uw data terug te krijgen. Het beveiligen hiervan is dan ook van levensbelang. Wij dragen graag zorg voor de continue bewaking en opvolging van uw online back-up.

Interesse?

Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming. Ontdek onze aanpak

Contacteer vrijblijvend onze experten, wij helpen u graag verder.

 

Contacteer me over deze oplossing

  • Wij beheren uw gegevens conform onze privacyverklaring