U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

Orbid Consultancy

Consultancy zit al enkele jaren in de lift. Zowel in de privésector als bij de overheid wordt er in tal van afdelingen gebruik gemaakt van de expertise van externe consultants. Ervaart uw onderneming een piek in workload? Is er nood aan specifieke knowhow voor een bepaald project? Vind hier consultancy op maat van uw noden.

IT consultancy

Werk maken van een performante IT-infrastructuur? Uw onderneming en IT-omgeving future-proof maken, on premise, hybrid of in de cloud? Vertrouw op onze IT consultant voor begeleiding en implementatie op maat. Ook voor een effectief strategiebeleid of projecten rond IT security. 

HR consultancy

Rekruteren is een vak apart! Laat u daarom bijstaan door onze HR experten met ervaring in verschillende sectoren. Ook voor assessment & development centers en het laten groeien van talenten kan u een beroep doen op onze HR consultant.

Operations consultancy

Lean werken? Meer efficiëntie op de werkvloer met 5S? Variatie in processen tegengaan met six sigma? Investeren in kwaliteit en veiligheid? Laat u begeleiden door onze consultant operations om uw bedrijfsprocessen op maat te optimaliseren en operational excellence te bereiken. 

Software consultancy

De klassieke kantoorruimte evolueert steeds meer naar een digitale werkomgeving. In welke mate evolueerde uw organisatie al mee? Met welke innovatieve softwareoplossingen automatiseert en optimaliseert u uw bedrijfsprocessen? Onze consultant begeleidt u

Waarom kiezen voor consultancy?

Om te groeien als onderneming en voor te blijven op de concurrentie, zet u in op technologie, organisatie en mensen. Vaak ontbreekt het u aan tijd of tools om een groei- of verbeterproject in goede banen te leiden. Of heeft u vooral nood aan een externe en frisse kijk op uw huidige processen en systemen. Kiezen voor consultancy is kiezen voor innovatieve oplossingen, onderbouwd met kennis, ervaring en best practices. 

Bovendien hoeft u geen budget vrij te maken voor de aanwerving van een nieuwe (voltijdse) collega. Een consultant is een tijdelijke aanvulling op uw interne vacatures. 

Hoe lang werkt een consultant bij u? 

Dankzij flex staffing via Orbid heeft u zelf de touwtjes in handen. U beslist zelf wanneer en hoe frequent u een consultant inschakelt. Zo behoudt u te allen tijde de controle over de timings, budgetten en knowhow. Een expert kan dus een of meerdere dagen per week of per maand ingezet worden ter ondersteuning.

Nog een voordeel van consultancy is dat onze experten geen nood hebben aan een lange inwerkperiode of opleiding. Benieuwd wat onze consultants voor uw bedrijf kunnen betekenen? Contacteer vandaag nog de experten van Orbid!

Ontdek ons aanbod rond IT, software, HR en strategy & operationsOf lees hier 7 redenen om in te zetten op flex staffing.


 

Contacteer me over deze oplossing

  • Wij beheren uw gegevens conform onze privacyverklaring

Onze aanpak

FlexStaffing: flexibele ondersteuning in HR, Strategy & Operations en ICT & Software

Dankzij de Orbid FlexStaffing kan u rekenen op de flexibele ondersteuning van experten in de domeinen HR, Strategy & Operations en ICT & Software. Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming.

Lees meer »