U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

Young Potential Classes voor IT & business talents

Lanceer je jezelf binnenkort als IT of business talent op de arbeidsmarkt of ben je net gestart? Laat je inspireren op onze Young Potential Classes en krijg voor één keer een blik achter de schermen van de IT & business wereld. 

Om young potentials te inspireren over infrastructure-topics zoals Microsoft Azure en EMS en software-tools zoals Azure DevOps en Pipelines, organiseren we onze online Young Potential Classes op woensdag 21 oktober. Experten van Orbid die dagelijks in het werkveld staan geven hierbij voor één keer een blik achter de schermen. 

Young Potential Classes Orbid

Data & locaties

Woensdag 21 oktober - Online (de url ontvang je enkele dagen op voorhand)

 • 17u30: HR skills voor toekomstige consultants
 • 18u: keuze uit twee tracks
  1) IT Infrastructure anno 2020: a game of clouds
  ​2) Software: Azure DevOps en Azure Pipelines: onmisbare tools voor de moderne developer
   
 • 19u: Q&A
 • 19u30: einde

Schrijf je hier gratis in

Programma: meer info over de topics

 • HR skills voor toekomstige consultants

Welke skills heb je nodig als IT- of Software consultant? Van communicatie via omgaan met verschillende persoonlijkheden tot feedback geven: in deze sessie krijg je een korte introductie in verschillende soft skills.

 • Keuze uit twee tracks:

1) IT Infrastructure anno 2020: a game of clouds

Hoe maken bedrijven vandaag een digitale transformatie door cloud-toepassingen in te zetten? Hoe zorgen ze dankzij tools zoals Microsoft Azure en Microsoft Enterprise Mobility Suite (Autopilot, Intune, …) voor een optimale productiviteit, mobiliteit en veiligheid voor hun medewerkers, zonder dat de IT-afdeling daarvoor overuren moet draaien? En wat is de rol van een IT-consultant hierin? Laat je inspireren in deze sessie.

2) Software: Azure DevOps en Azure Pipelines: onmisbare tools voor de moderne developer

De development wereld is in volle evolutie en cloud-platformen zoals Azure DevOps nemen daar een belangrijke rol in. Welke services binnen Azure DevOps moet een goede developer vandaag onder de knie hebben? Hoe kan je met behulp van Azure Pipelines implementeren, automatiseren en integreren zodat je meer tijd vrijmaakt voor het echte, creatieve werk? Azure DevOps, Azure Pipelines, CI/CD, Hub, …: in deze sessie inspireren we je graag hoe een bedrijf zoals Orbid vandaag technologie- en platformonafhankelijk ontwikkelt en zoveel mogelijk manueel werk vermijdt.

Schrijf je hier gratis in

Contacteer me over deze oplossing

 • Wij beheren uw gegevens conform onze privacyverklaring

Onze aanpak

FlexStaffing: flexibele ondersteuning in ICT, Software en HR

Dankzij de Orbid FlexStaffing kan u rekenen op de flexibele ondersteuning van experten in de domeinen ICT, Software en HR. Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming.

Lees meer »