U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

Webinar ‘Automatiseer uw inkomende facturen en andere documentstromen met Document Capture in Business Central'

Business Central, de cloud ERP-software van Microsoft, is een all-in-one oplossing die uw teams in één oplossing verbindt. Zo kan u uw bedrijfsprocessen stroomlijnen en uw klanten nog beter ondersteunen. Bovendien kan u Business Central uitbreiden met talloze add-ons.

Schrijf u gratis in voor de webinar ‘Continia Document Capture: Beheer uw inkoopfacturen en creditnota's rechtstreeks in Business Central'

Via Continia Document Capture kan u uw inkomende facturen en andere documentstromen rechtstreeks importeren, registreren, goedkeuren en archiveren in Business Central. Zo bespaart u tijd en hoeven uw medewerkers inkomende documenten niet meer handmatig over te typen in het systeem.

Laat u inspireren tijdens onze gratis webinar in samenwerking met Continia op donderdag 17 maart van 11u tot 12u, waar we u aan de hand van een korte demo de mogelijkheden tonen.

Schrijf u hier gratis in

Onze aanpak

FlexStaffing: flexibele ondersteuning in ICT, Software en HR

Dankzij de Orbid FlexStaffing kan u rekenen op de flexibele ondersteuning van experten in de domeinen ICT, Software en HR. Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming.

Lees meer »