U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

Webinar ‘InsightWorks: automatiseer uw Warehouse Management in Business Central'

Business Central, de cloud ERP-software van Microsoft, is een all-in-one oplossing die uw teams in één oplossing verbindt. Zo kan u uw bedrijfsprocessen stroomlijnen en uw klanten nog beter ondersteunen. Bovendien kan u Business Central uitbreiden met talloze add-ons.

Verliezen uw magazijniers vaak tijd met handmatige tracking? Zijn er vaak onnauwkeurige transacties in het magazijn? Wil u uw inventaris in real-time aanpassen in Business Central?

Via de Warehouse Management add-ons van InsightWorks (WMS) kan u uw magazijn optimaal beheren binnen Business Central.

Schrijf u gratis in voor de webinar ‘InsightWorks: automatiseer uw Warehouse Management in Business Central'

In dit webinar krijgt u een overzicht van:

  • de verschillende standaardmogelijkheden voor magazijnbeheer binnen Business Central
  • de extra mogelijkheden (vb. scanning) Insight Works WMS Express (gratis)
  • de extra mogelijkheden (vb. license plate management) van Insight Works Warehouse Insight (betalend)

Laat u inspireren tijdens onze gratis webinar in samenwerking met InsightWorks op dinsdag 22 februari van 11u tot 12u, waar we u aan de hand van een korte demo de mogelijkheden tonen.

Schrijf u hier gratis in

Hebt u nog geen Business Central, maar bent u wel op zoek naar een (nieuw) modern ERP-systeem dat helemaal voldoet aan uw eisen, altijd en overal bereikbaar is en mee-evolueert met uw organisatie? Schrijf u in voor onze gratis webinar op donderdag 27 januari en ontdek waarom Business Central de ideale fit is voor uw organisatie.

Onze aanpak

FlexStaffing: flexibele ondersteuning in ICT, Software en HR

Dankzij de Orbid FlexStaffing kan u rekenen op de flexibele ondersteuning van experten in de domeinen ICT, Software en HR. Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming.

Lees meer »