U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

Webinar 'JetReports: Rapporteer, analyseer en budgetteer eenvoudig in Business Central'

Business Central, de cloud ERP-software van Microsoft, is een all-in-one oplossing die uw teams in één oplossing verbindt. Zo kan u uw bedrijfsprocessen stroomlijnen en uw klanten nog beter ondersteunen. Bovendien kan u Business Central uitbreiden met talloze add-ons.

Besteden uw medewerkers te veel tijd aan het knippen en plakken van gegevens om de juiste rapportage samen te stellen? Zijn uw rapporten niet accuraat genoeg of geven ze onvoldoende de nodige informatie?

Via Jet Reports van InsightSoftware kan u op een eenvoudige manier, zonder programmeerervaring, rapporten met Business Central gegevens maken in Excel.

Schrijf u gratis in voor de webinar 'JetReports: Rapporteer, analyseer en budgetteer eenvoudig in Business Central'

Dankzij JetReports vermindert u de tijd die nodig is om rapporten te maken, drukt u de kosten en kan u op basis van correcte gegevens onmiddellijk onderbouwde beslissingen nemen. Deze gegevens zijn overal beschikbaar, waar u zich bevindt.

Laat u inspireren tijdens onze gratis webinar in samenwerking met InsightSoftware op donderdag 24 maart van 11u tot 12u, waar we u aan de hand van een korte demo de mogelijkheden tonen.

Schrijf u hier gratis in

Onze aanpak

FlexStaffing: flexibele ondersteuning in ICT, Software en HR

Dankzij de Orbid FlexStaffing kan u rekenen op de flexibele ondersteuning van experten in de domeinen ICT, Software en HR. Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming.

Lees meer »