U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

Vraag de webinar 'Van controle naar vertrouwen - naar een new way of leadership' aan

Uit een poll van Orbid blijkt dat 70% van de organisaties in de toekomst meer zal inzetten op telewerken dan vóór de coronacrisis. Dankzij telewerk staan we dan ook minder in de file, benutten we de mogelijkheden van digitaal samenwerken, kunnen we werk en privé beter combineren en slagen we er beter in om gefocust te werken.

Toch zijn er ook verschillende uitdagingen verbonden aan deze toename van telewerken, zeker op het vlak van leidinggeven. Zo is er minder controle, minder informeel contact met de medewerkers, minder voeling met het bedrijf, minder non-verbale communicatie, … . Aangezien we in een nieuwe situatie komen, waarbij telewerk structureel ingebed wordt in organisaties, vraagt dit om een andere manier van leidinggevenWat zijn best practices rond leidinggeven in tijden van telewerk?

Vul hieronder uw gegevens in en bekijk onze gratis webinar.

Vul uw gegevens in

Contacteer me over deze oplossing

  • Wij beheren uw gegevens conform onze privacyverklaring

Onze aanpak

FlexStaffing: flexibele ondersteuning in ICT, Software en HR

Dankzij de Orbid FlexStaffing kan u rekenen op de flexibele ondersteuning van experten in de domeinen ICT, Software en HR. Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming.

Lees meer »