U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

Webinar 'Hoe Engineers & IT'ers vinden voor mijn organisatie?'

We hoeven er geen doekjes om te winden dat Covid-19 een grote impact heeft op ons werk en leven. Organisaties kregen te maken met allerlei uitdagingen, zeker op het vlak van HR. Zo werd de focus op well-being van medewerkers nóg belangrijker, kregen de telewerk-policies een serieuze upgrade, vroeg deze flexibelere werkwijze om een andere manier van leidinggeven en zetten veel ondernemingen de rem op vacatures. Toch blijven de vacatures voor knelpuntberoepen zoals IT-profielen vaak wel openstaan.

Engineers en IT-profielen behoren tot de meest gevraagde profielen op de Belgische arbeidsmarkt. Er mag dan ook geen twijfel zijn dat het rekruteren ervan een echte topsport is en dat het niet evident is voor organisaties om de aandacht te trekken van de juiste kandidaten.

Hoe zorgt u voor instroom van de juiste Engineers en IT-profielen? Op welke kanalen moet u vandaag inzetten en welke niet? Welke accenten moet u leggen in uw rekruteringsbeleid? Om u hierover te inspireren, organiseren we regelmatig een gratis webinar ‘Hoe Engineers & IT'ers vinden voor mijn organisatie?’. Op dit moment is er voor deze webinar nog geen datum gepland.

Onze aanpak

FlexStaffing: flexibele ondersteuning in ICT, Software en HR

Dankzij de Orbid FlexStaffing kan u rekenen op de flexibele ondersteuning van experten in de domeinen ICT, Software en HR. Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming.

Lees meer »