U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

Opname webinar 'Wat met telewerk na de coronacrisis?'

Uitzonderlijke tijden vragen uitzonderlijke inspanningen, zowel bij werkgevers als werknemers. We omarmen met zijn allen telewerk en zien er de voordelen van in. Met de nadelen proberen we dan weer zo goed mogelijk om te gaan. Maar in welke mate zal telewerk deel uitmaken van uw HR-beleid ná de crisis? En hoe past u uw HR-processen & policies hierop aan? 

We hebben met zijn allen de digitale switch moeten maken en werken – voor wie dat mogelijk is natuurlijk – verder van thuis uit. Tools zoals Microsoft Teams maken dit vlot mogelijk. Maar wat na de crisis? Gaat u dan terug naar het klassiekere bureauwerk? Of trekt u de lijn door en zal uw organisatie telewerk flexibiliseren?

Om u hierover te inspireren organiseerden we een gratis webinar. Download hieronder de presentatie.

Download de presentatie

Meer info

Wil u meer weten over hoe u uw HR-processen & policies hierop moet aanpassen? Contacteer gerust onze experten, wij helpen u graag verder.

Contacteer me over deze oplossing

  • Wij beheren uw gegevens conform onze privacyverklaring

Onze aanpak

FlexStaffing: flexibele ondersteuning in ICT, Software en HR

Dankzij de Orbid FlexStaffing kan u rekenen op de flexibele ondersteuning van experten in de domeinen ICT, Software en HR. Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming.

Lees meer »