U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

Ontdek onze HR-specialisten

Komt u tijd of mensen tekort? Ervaart u een piek in workload of zoekt u een tijdelijke vervanging? Is er nood aan specifieke knowhow of kennis op gebied van HR? Wenst u een extern klankbord?

Bij Orbid hebben we verschillende HR-specialisten in huis die hands-on, in teamverband en er met volle goesting voor zorgen dat uw HR-beleid op volle toeren draait.

Bij Orbid hebben we verschillende HR specialisten in huis die hands-on, in teamverband en met volle goesting ervoor zorgen dat uw HR-beleid op volle toeren draait.

Een selectie van onze specialisten:

  • Recruiters

U bent op zoek naar een Recruiter die snel en efficiënt een openstaande vacature kan invullen? Rekrutering is immers een specialisatie op zich. Wij bieden u in-house recruitment aan waarbij de Recruiter deel uitmaakt van uw eigen team. Zo kunnen we kort op de bal spelen. We matchen uw wensen als werkgever aan die van een kandidaat, niet alleen volgens de functievereisten van de job maar ook door rekening te houden met competenties en talenten. Momenteel is onze top recruiter Sanne beschikbaar om op korte termijn aan een nieuwe opdracht te starten. Sanne bouwde reeds heel wat ervaring op als kwaliteitsrecruiter binnen KMO’s. Onze klanten appreciëren haar voor haar creatieve aanpak en resultaatgerichtheid.

  • Senior HR Consultant

U wenst ontzorgd te worden op het vlak van verdere uitbouw en beheer van uw HR-beleid. Onze Senior HR consultant zal u met zijn pro-actieve en veelzijdige aanpak verbazen: van HR-coach, bemiddelaar, intermediair tot informatiepunt. Hij denkt mee, adviseert en verantwoordt om uw HR-beleid te vervolledigen, verbeteren, meer lean te maken. Hiervoor zal Hans zijn ervaring inzetten en combineren met resultaatgerichtheid, pragmatische aanpak en communicatievaardigheid. Dat is wat onze klanten waarderen!

FlexStaffing aanpak

Via de Orbid FlexStaffing komt een expert één of meerdere dagen per week/maand bij u langs. U hebt de touwtjes in handen: afhankelijk van uw doelstelling en noden kiest u zelf de timing, frequentie en inhoud van de ondersteuning. Hierdoor kent u op voorhand het te spenderen budget en weet u perfect wanneer uw kwaliteitsvraag zal ingevuld zijn.

Via de Orbid FlexStaffing komt een expert één of meerdere dagen per week/maand bij u langs.

Hebt u interesse in één van de HR-Specialisten? Wenst u meer te weten over Orbid FlexStaffing? Aarzel niet om contact op te nemen.

HR-scan: realiseer HR met impact

Wil u uw HR naar een hoger niveau tillen? De Orbid HR-scan onderzoekt de maturiteit van uw verschillende HR-domeinen en peilt of uw huidige HR-beleid afgestemd is op de behoeften en doelstellingen van uw bedrijf. Via onze HR-scan krijgt u een plan van aanpak en leggen we prioriteiten vast zodat u HR met impact kan realiseren. Zo groeit u naar een HR-beleid met focus op werkbaar werk.

Ontdek onze HR-scan

Contacteer me over deze oplossing

  • Wij beheren uw gegevens conform onze privacyverklaring

Onze aanpak

FlexStaffing: flexibele ondersteuning in ICT, Software en HR

Dankzij de Orbid FlexStaffing kan u rekenen op de flexibele ondersteuning van experten in de domeinen ICT, Software en HR. Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming.

Lees meer »