U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

Orbid recruitment: ondersteuning bij uw rekrutering van A tot Z

We beseffen bij Orbid dat het realiseren van bedrijfsdoelstellingen staat of valt met het aantrekken van de juiste mensen. Medewerkers die op het vlak van attitude en technisch leervermogen matchen met de strategie, cultuur en technologie van uw organisatie.

Onze recruitment consultants zijn gespecialiseerd in het detecteren, benaderen en converteren van schaarse technische profielen en focussen daarbij zowel op duurzaamheid als op snelheid.

Bovendien tekenen we samen met u een wervingsproces uit dat enerzijds kandidaten triggert en uitdaagt, maar waarbij we anderzijds ook onnodige processtappen elimineren en doorlooptijden verkorten. Hierbij zetten we maximaal in op technologie en werken we digitaal waar het mogelijk en relevant is.  

Ten slotte tonen we u hoe u als bedrijf uw Employee Value Proposition – uw unieke boodschap - kan inzetten om een aantrekkelijke werkgever te worden in een schaarse arbeidsmarkt.

Tel: 09 272 99 11 Vraag een eerste gesprek aan Download onze whitepaper

Heeft u onze whitepaper 'Hoe Engineers & IT'ers vinden voor mijn organisatie?" al gedownload?

Recruitment ondersteuning

Bent u vaak weken bezig met het zoeken naar een nieuwe medewerker? Komen kandidaten op gesprek, maar lijkt niemand aan de vereisten te voldoen? Kan u moeilijk knelpuntvacatures zoals ICT- & engineering-profielen invullen? Het rekruteren van de juiste medewerkers is nog al te vaak een tijdrovend en kostelijk proces, met niet altijd het gewenste resultaat. Via de Orbid recruitment kan u een beroep doen op onze recruiters of HR-experten om uw vacature(s) in te vullen. Vanop afstand of inhouse in uw organisatie.

Hoe kan Orbid u ondersteunen bij uw recruitment?

Onze specialisaties:

 • opmaak functieprofielen
 • arbeidsmarktcommunicatie & employer marketing
 • direct search
 • cv screening, competentiegerichte-, telefonische- en face to face screening
 • persoonlijkheidsinterviews
 • assessment & development centers
 • contractbesprekingen

Employer marketing ondersteuning

Hoe vindt u de juiste medewerkers voor uw organisatie? Op welke manier gaat u vandaag om met uw employer brand? En hoe zorgt u ervoor dat uw vacatures opvallen op uw website of social media? Via de employer marketing ondersteuning van Orbid kan u uw vacatures en employer brand een visuele boost geven, als toegevoegde waarde in uw rekruteringsacties. 

Ontdek alles over de employer marketing dienst van Orbid Tips&Tricks

Invullen van specifieke vacatures

De HR-specialisten van Orbid kunnen u ondersteunen bij de rekrutering en selectie van diverse profielen binnen verschillende bedrijfstakken. In deze profielen zijn we extra sterk:

 • ICT & Software
  Analyst, Developer, Programmeur, System Engineer, Network Engineer, ICT-medewerker, Helpdeskmedewerker, IT project manager, Consultants Office 365 & Dynamics 365, IT Architect, IT Manager, ...
   
 • Engineering
  Mechanical Engineer, R&D Engineer, Technical Engineer, Production Manager, ...
   
 • HR
  HR-medewerker, HR officer, Recruiter, Talent Acquisition Expert, HR Coordinator, HR Consultant, HR Business Partner, HR Management, ...

Benieuwd hoe u zorgt voor instroom van de juiste Engineers en IT-profielen en welke accenten moet u leggen in uw rekruteringsbeleid? Laat u dan inspireren in onze gratis webinar ‘Hoe Engineers & IT'ers vinden voor mijn organisatie?'.

Vraag de webinar aan Download onze whitepaper Download onze onboarding checklist

Ontdekte jij al onze onboarding checklist?

Wat zijn de voordelen van onze recruitment ondersteuning?

7 redenen waarom u moet inzetten op Orbid recruitment en HR consultancy


In de praktijk: Renewi schakelt snel in de rekrutering van medewerkers

Dankzij de HR consultants van Orbid kon Renewi snel schakelen in hun zoektocht naar talenten. Lees hier hun verhaal.

Renewi in-house recruitment consultants via Orbid

Interesse

Wil u ook uw vacatures op een kwalitatievere, snellere en kostenefficiëntere manier invullen?  En bent u niet op zoek naar vrijblijvend advies, maar naar een concreet stappenplan? Contacteer ons gerust, wij helpen u graag verder

Tel: 09 272 99 11 Neem contact op  

Lees hier gerust meer over assessment centers, onze HR-dienstverlening en onze nieuwe employer marketing ondersteuning.

Contacteer me over deze oplossing

 • Wij beheren uw gegevens conform onze privacyverklaring

Onze aanpak

FlexStaffing: flexibele ondersteuning in ICT, Software en HR

Dankzij de Orbid FlexStaffing kan u rekenen op de flexibele ondersteuning van experten in de domeinen ICT, Software en HR. Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming.

Lees meer »