U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

Camera’s om uw omgeving te monitoren en beveiligen

Bent u op zoek naar camera’s om uw productielijnen of -omgeving te monitoren? Wil u in uw organisatie bepaalde ruimtes in beeld brengen? Of wil u uw omgeving beter beveiligen?

Bij Orbid ondersteunen we u graag bij het kiezen en implementeren van de juiste netwerkcamera’s, digitale camera’s die u kan aansluiten op uw netwerk en centraal kan managen en bekijken. Zo vormen deze camera’s een onderdeel van uw IT-omgeving. Bovendien kan u meldingen instellen bij bepaalde triggers of deze camera’s zelfs laten koppelen aan uw alarmcentrale.

Aanpak Orbid?

  • Intake: we brengen uw wensen in kaart, zodat we de meest geschikte camera(‘s) voor u kunnen selecteren.
  • Plan: we maken een plan met de specifieke locaties van de camera’s. We houden hierbij rekening met de plaatsing, kijkhoek, reikwijdte (infraroodbeam & herkenning), enz. 
  • Plaatsbepaling: We bepalen waar de camera’s moeten komen. De effectieve plaatsing kan u zelf verzorgen of via Orbid in orde laten brengen. 
  • Managen: We zetten de nodige software op om de videobeelden en camera’s centraal te kunnen managen en bekijken. We zorgen voor een automatische archivering van de beelden en stellen de juiste rechten in voor wie welke beelden mag bekijken. Deze software kan u zowel op pc, tablet als smartphone bekijken.

Waarom Orbid?

  • Bij Orbid hebben we jarenlange ervaring op het vlak van IT, netwerkbeheer en bij uitbreiding deze netwerkcamera’s.
  • We volgen een gestructureerde aanpak om tot een implementatie van de camera’s te komen op maat van uw organisatie.
  • We kunnen hiervoor terugvallen op sterke partnerships met onder andere Milestone (videosoftware).
  • 140 experten kunnen u ondersteunen bij uw IT- en softwarevragen.

Interesse?

Vraag gerust een vrijblijvende offerte, wij helpen u graag verder.

Contacteer ons

 

Contacteer me over deze oplossing

  • Wij beheren uw gegevens conform onze privacyverklaring

Onze aanpak

FlexStaffing: flexibele ondersteuning in ICT, Software en HR

Dankzij de Orbid FlexStaffing kan u rekenen op de flexibele ondersteuning van experten in de domeinen ICT, Software en HR. Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming.

Lees meer »