U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

Hoe bescherm ik mijn data met online back-up software?

  • Wat zijn de voordelen van online back-up via Orbid Cloud?
  • Hoe pakt Orbid het online back-up- en recoveryproces aan?

Om een goede werking van uw bedrijf te garanderen moet uw kritieke bedrijfsdata altijd beschikbaar zijn. Nog steeds slagen hackers erin om binnen te breken bij vele bedrijven. Cybercriminelen versleutelen bijvoorbeeld al uw data en maken ze pas weer bruikbaar nadat u losgeld betaalt. Een andere bedreiging vormen menselijke fouten, die helaas nooit volledig kan voorkomen worden. Sowieso kost het verliezen van data veel tijd en geld. Databeveiliging met back-upsoftware is dan ook aangewezen. Hoe kan Orbid u daarin begeleiden? Ontdek het hier.

Wat zijn de voordelen van een online back-up via Orbid Cloud?

Om u zo goed mogelijk te ondersteunen op het vlak van back-up software werken wij samen met Veeam Cloud Connect. Wij bewaren uw data in onze eigen Orbid Cloud, een Belgische cloud met internationale reikwijdte en uiteraard onze vertrouwde ondersteuning. We maken hierbij gebruik van het datacenter van GTT. Onze Orbid Cloud garandeert u continuïteit en kwaliteit, ook wanneer er zich onvoorziene (externe) omstandigheden voordoen waar u niets aan kan doen. Uw data is altijd en overal veilig en de experts van onze servicedesk zijn verantwoordelijk voor het beheer van de online back-up. Zij volgen mogelijke problemen op, sturen bij waar nodig en brengen correcties in het systeem aan zodat alles veilig verloopt.

De experten van Orbid beschikken allemaal over een uitgebreide expertise en ruime ervaring in online backup en (disaster) recovery van verschillende omgevingen. Dat is het proces waarbij verloren data wordt teruggehaald.

Met back-upsoftware voorkomt u dat data moet gerecupereerd worden. - Orbid

Veeam Backup voor Office 365

Via de Veeam Back-up voor Microsoft Office 365 kan u veilige back-ups maken en opslaan in de cloud of on-premise. Zo vermindert u het risico op verlies van toegang tot en controle over uw Office 365-gegevens - inclusief Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive en Microsoft Teams - en zijn uw gegevens altijd beschermd en toegankelijk.

Ontdek alles over Veeam Backup voor Office 365

Hoe pakt Orbid het online back-up- en recoveryproces aan?

Een technische analyse van onze system engineers bepaalt voor welke gegevens een back-up noodzakelijk is. Belangrijk daarbij is over hoeveel data het gaat en hoeveel tijd zo'n back-up in beslag zal nemen rekening houdende met connectiviteit en het vooropgestelde schema.

De back-upsoftware configureren en installeren gebeurt helemaal vanop afstand op basis van de technische analyse, maar steeds in nauw overleg met de klant. U krijgt een proefperiode van 30 dagen wat betreft evaluatie en opvolging. Daarin wordt uw back-up proactief gemonitord door de Orbid-system engineers. Als het noodzakelijk zou blijken, leveren zij ook extra support. Ze beschikken dan ook over alle kennis en tools om de back-upsoftware op te starten en te onderhouden.

Interesse?

Orbid Cloud is een prima oplossing om al uw data te beveiligen. Wij bieden u een brede waaier aan mogelijkheden op maat van uw onderneming. Vraag raad aan de Orbid-experts en maak kennis met onze unieke aanpak.
 

Contacteer me over deze oplossing

  • Wij beheren uw gegevens conform onze privacyverklaring

Onze aanpak

FlexStaffing: flexibele ondersteuning in ICT, Software en HR

Dankzij de Orbid FlexStaffing kan u rekenen op de flexibele ondersteuning van experten in de domeinen ICT, Software en HR. Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming.

Lees meer »