U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

Device & app management worden hypereenvoudig met automatisatie

De digitale werkplek is mobiel, flexibel en efficiënt. Met mobiele devices op maat en een wireless connectie hebben uw medewerkers op elk tijdstip en elke plaats toegang tot uw data en apps. Een telefoongesprek inplannen wanneer ze op de baan zijn, een offerte inboeken tijdens een klantenbezoek? Mobiel werken bespaart u tijd & moeite. Gedaan met nine to five, overvolle bureaus en dagelijkse files. En iedereen was blij. Of toch niet?

Lees onze digital workplace whitepaper - Orbid

Device management: meer werk dan u lief is

Wat voor uw medewerkers een zegen is, zet veel druk op het IT-departement. Het nieuwe werken betekent meer apparaten & meer apps. En dus meer werk. Configureren van nieuwe devices, updaten van zowel bedrijfsapparaten als persoonlijke toestellen en de veiligheid van uw data waarborgen. Maar elk device apart managen kost veel tijd: veel repetitieve taken die de aandacht afleiden van innovatieve projecten. 

Automatisatie, automatisatie, automatisatie

In hun zoektocht naar meer efficiëntie in IT-beheer zoeken technologievendoren vandaag naar oplossingen om de complexiteit te verminderen. Microsoft ontwikkelde in het Enterprise Mobility + Security pakket een reeks tools om uw beheer te vereenvoudigen. Met de cloud-based platforms van Windows Intune en AutoPilot brengt u de repetitieve IT-managementklussen tot een minimum terug. Vanuit een één centraal dashboard in de cloud kunt u alle apparaten eenvoudig managen. Zo zet u de eerste stap naar near zero-touch provisioning voor werkplekbeheer.

Intune voor centraal & eenvoudig werkplekbeheer

Microsoft Intune is een Mobile Device & App Management-oplossing die zorgt voor eenvoudig beheer en een consistente user experience. Mogen medewerkers screenshots nemen van uw applicaties? Moeten ze een extra pincode ingeven voor ze toegang krijgen tot de CRM-toepassing op hun gsm? Met verschillende security policies per gebruiker controleert u precies hoe medewerkers omgaan met bedrijfsinformatie.

Bekijk de webinar rond Mobile Device & App Management

Vraag de gratis webinar 'Device & application management via Microsoft Intune' aan

  • Mobile device management: Intune biedt ondersteuning voor iOS-, Android-, Windows-, Windows Mobile- en Mac OS X-apparaten, zodat u de mobiele omgeving op een veilige en uniforme wijze beheert.
     
  • Mobile app management: Help de productiviteit te bevorderen door uw medewerkers toegang te bieden tot bedrijfsapplicaties met de mobiele Office-apps. Met user policies bewaakt u de veiligheid van uw data.
     
  • PC management: Neem Microsoft-updates, eindpuntbeveiliging en activabeheer op afstand in handen. Zo vermindert u eenvoudig het aantal IT touchpoints.

Microsoft Intune is een Mobile Device & App Management-oplossing die zorgt voor eenvoudig beheer een consistente user experience. - Orbid

Nieuw toestel installeren? AutoPilot!

Met Microsoft AutoPilot neemt uw medewerker de installatie van hun nieuw toestel zelf in handen. Zie het als een out-of-box device ervaring, waarbij u de branding van uw organisatie kunt toevoegen, de Cortana-instellingen en -registratie kunt overslaan en het apparaat automatisch kunt koppelen aan uw domein. Zo hoeft IT geen custom image meer te bouwen voor elk nieuw apparaat. Het device klaar voor gebruik in 3 simpele stappen:

1)   IT registreert de device ID's in AutoPilot

2)   IT koppelt gebruikersprofielen in AutoPilot aan devices

3)   Vendor stuurt apparaat rechtstreeks op naar end user

Met Microsoft AutoPilot neemt uw medewerker de installatie van hun nieuwe toestel zelf in handen.

Versterk uw werknemers, bespaar uw IT werk

Met Intune & AutoPilot zet u volop in op de voordelen van de moderne werkplek terwijl u IT’ers werk bespaart. Zo wordt device management pas echt kinderspel. De mogelijkheden voor uw organisatie ontdekken? Neem contact op met onze experts.

Contacteer nu

Contacteer me over deze oplossing

  • Wij beheren uw gegevens conform onze privacyverklaring

Onze aanpak

FlexStaffing: flexibele ondersteuning in ICT, Software en HR

Dankzij de Orbid FlexStaffing kan u rekenen op de flexibele ondersteuning van experten in de domeinen ICT, Software en HR. Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming.

Lees meer »