U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

Ethical hacking: versterk uw IT-security

  • IT-security & ethical hacking
  • Wat is ethical hacking?
  • Houd ongewenste bezoekers buiten
  • Ondersteuning via Orbid

Versterk uw IT-security

IT-security & ethical hacking

IT-security klimt steeds hoger op de prioriteitenlijst van CEO’s en CIO’s, en eigenlijk van alle medewerkers binnen een bedrijf. Orbid biedt oplossingen om uw IT-security van A tot Z te optimaliseren. Via de Orbid Security Scan kunnen we de mogelijke beveiligingsrisico’s in kaart brengen, zodat we deze vlot kunnen beveiligen. Eén van de opties hierin is het inhuren van een ethische hacker die we grondig door uw systeem laten lopen en die mogelijke lekken opspoort. Een aanrader in tijden van virussen, spyware, Locky en andere Cryptolockers.

Wat is ethical hacking?

Wanneer al uw gegevens vastgezet of zelfs gestolen worden, zit uw bedrijf met een probleem. Om al uw gegevens te herstellen of terug te krijgen moet u veel extra kosten maken en moet u zich vooral ook veel extra zorgen maken. Beter is om het probleem aan te pakken vooraleer het zich voordoet. Een ethische hacker spoort uw lekken op, zodat wij deze proactief kunnen aanpakken.

Een ethische hacker is iemand die de lekken en openstaande achterpoorten in uw gegevens of op uw website gaat opsporen en deze aan u meldt. Een ethische hacker gaat uw gegevens dus hacken in uw voordeel zodat ze beter beveiligd kunnen worden. 

Houd ongewenste bezoekers buiten

Slecht afgesloten systeemtoegangen bij bedrijven blijven een groot probleem. Er wordt op die manier toegang verleend aan personen die niets te zoeken hebben in uw systemen, zonder dat zij erg veel moeite moeten doen om deze systemen te kraken. Een ethische hacker inhuren is een opportuniteit om zeker eens over na te denken zodat u niet hoeft wakker te liggen over uw IT-security.

Voordelen ethical hacking:
-    Opsporen van lekken
-    Vermijden van onaangename verrassingen
-    Net zoals een illegale hacker, maar dan legaal
-    Beveiliging van uw gegevens en systeem

Ondersteuning via Orbid

Orbid werkt samen met ethische hackers die uw systeem uitdagen. Wij bekijken graag samen met u hoe wij uw gegevens beter kunnen beveiligen. Bekijk ook gerust onze IT Security Scan

Interesse?

Interesse om eens een ethische hacker op uw systeem los te laten? Contacteer vrijblijvend onze experten, wij helpen u graag verder.
 

Contacteer me over deze oplossing

  • Wij beheren uw gegevens conform onze privacyverklaring

Onze aanpak

FlexStaffing: flexibele ondersteuning in ICT, Software en HR

Dankzij de Orbid FlexStaffing kan u rekenen op de flexibele ondersteuning van experten in de domeinen ICT, Software en HR. Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming.

Lees meer »