U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

Microsoft Defender for Office 365

Hoe beschermt u uw medewerkers en bedrijfsdata tegen cybercriminelen? Hoe kan u het gevaar op phishing en malware verminderen? En hoe kan u uw gebruikers trainen in het herkennen en rapporteren van mogelijke aanvallen?

Microsoft Defender for Office 365, het vroegere Advanced Threat Protection (ATP), is een tool die uw organisatie helpt beschermen tegen geavanceerde bedreigingen zoals phishing en Zero-Day malware. Dankzij dagelijkse analyse van e-mails en signalen krijgt u aanbevelingen van potentiële bedreigingen en hoe u er zich proactief kan tegen beveiligen.

Ontdek de mogelijkheden in onze webinar-opname

Beveilig uw Office 365-omgeving met de Advanced Threat Protection (ATP)

Beveilig uw e-mailtoepassing met de Safe Attachment Policy

Het is niet altijd eenvoudig om te bepalen of een e-mailbijlage veilig of schadelijk is. En het laatste wat u wil is een geïnfecteerde bijlage die erdoorheen komt en schade aanricht. Met de Safe Attachment Policy van Microsoft beschermt u uw organisatie tegen onveilige e-mailbijlagen. De tool opent de bijlagen en test ze in een virtuele omgeving voordat uw medewerkers ze ontvangen. Als de bijlage schadelijk is, wordt deze automatisch verwijderd. Anders kan de gebruiker de bijlage gewoon openen.

Scan url's met ATP Safe Links

Naast bijlages vormen ook links in een mail of documenten vaak een groot risico. De 'Safe Links' feature scant url's in e-mails en Office documenten. Wanneer u op een link klikt, krijgt u een melding die zegt dat de link al dan niet veilig is. Wanneer u toch op een verdachte link zou klikken, komt u automatisch terecht op een waarschuwingspagina. 

Creëer een anti-phishing policy

De anti-phishing beveiligt uw organisatie tegen spear phishing aanvallen door gebruik te maken van machine learning en algoritmes. De tool kijkt hiervoor naar de policies die aangemaakt zijn door uw security administrators.

Daarnaast is er ook spoof intelligence ingebouwd in het systeem. E-mail spoofing is het verzenden van e-mails waarbij cybercriminelen het e-mailadres van de verzender vervalsen, denk maar aan een mail van een bank die vraagt om in te loggen via een link en bepaalde acties te ondernemen. Dankzij de intelligentie weet de tool rechtmatige en kwaadaardige spoofing te onderscheiden zodat er geen e-mails op de verkeerde plaats belanden.

Train uw gebruikers

Natuurlijk is het belangrijk dat ook uw medewerkers bewuster zijn van mogelijke gevaren. Dankzij de Microsoft Defender for Office 365 kan u uw gebruikers trainen in het herkennen en rapporteren van mogelijke aanvallen. Zo kan u met behulp van simulaties gebruikers bewuster maken van aanvallen, krijgen de gebruikers een waarschuwing wanneer ze op een onbekende koppeling klikken en helpt de tool hen bij het rapporteren van verdachte inhoud.

ATP: geavanceerde beveiliging voor slechts €1,70 per gebruiker per maand - Orbid

Interesse?

Microsoft Defender for Office 365 zit standaard in de Office 365 Enterprise E5 en Microsoft 365 Business licenties, maar kan u ook toevoegen aan andere licenties. U kan er al van genieten vanaf €1,70 per gebruiker per maand.

We adviseren u hierbij graag over de mogelijkheden van Microsoft 365, waarbij u de online samenwerkingstools van Office 365 combineert met de intelligente beheer- en beveiligingstools van Microsoft.

Ontdek ook hoe u uw medewerkers kan beschermen tegen accounthacks via Multfactor Authenticatie (MFA).

Contacteer nu Ontdek Microsoft 365 Bekijk de webinar-opname

Contacteer me over deze oplossing

  • Wij beheren uw gegevens conform onze privacyverklaring

Onze aanpak

FlexStaffing: flexibele ondersteuning in ICT, Software en HR

Dankzij de Orbid FlexStaffing kan u rekenen op de flexibele ondersteuning van experten in de domeinen ICT, Software en HR. Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming.

Lees meer »