U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

Whitepaper 'Productiviteit en mobiliteit voor uw medewerkers, met minimale beheerslast voor IT'

Om te groeien in de competitieve economie van vandaag, moeten bedrijven innovatief te werk gaan. Nieuwe businessmodellen, nieuwe technologieën en nieuwe ideeën geven organisaties de kracht om te veranderen. Ook in Vlaanderen is innovatie een topprioriteit. Vlaamse ondernemingen zetten steeds meer in op digitalisering om de toekomst te verzekeren. Volgens een studie van de SERV-Stichting Innovatie & Arbeid ziet maar liefst 70% van de organisaties in Vlaanderen digitalisering als een groeikans. Ook heeft bijna de helft zijn businessplan aangepast aan de digitale toekomst.

Download de whitepaper 'Productiviteit en mobiliteit voor uw medewerkers, met minimale beheerslast voor IT'

Investeren in digitale technologieën past binnen een duidelijke visie, strategie en bedrijfsprocessen. Het is een transformatieproces voor de hele onderneming. Naarmate er meer technologieën en tools worden gebruikt, wordt het IT-landschap vaak onoverzichtelijk en inefficiënt. Vooral in een moderne werkplek zorgt de wildgroei van dataapps en devices voor chaos. Werknemers moeten voortdurend switchen tussen verschillende apps en devices en verliezen zo veel tijd. Voor IT’ers neemt werkplekbeheer vaak een te groot deel van hun takenpakket in. En ook de business staart zich blind op onoverzichtelijke data en een gebrek aan inzicht in dagelijkse processen.

Met Microsoft 365 zorgt u voor optimale productiviteit en mobiliteit voor uw medewerkers met een minimale beheerslast voor uw IT. In deze gids analyseren we wat uw medewerkers, IT’ers en managers van de moderne werkplek verwachten en waar de pijnpunten liggen. Daarna geven we 6 concrete tips & tricks om orde te brengen in de chaos.

Vul hieronder uw gegevens in en download onze whitepaper.

Contacteer me over deze oplossing

  • Wij beheren uw gegevens conform onze privacyverklaring

Onze aanpak

FlexStaffing: flexibele ondersteuning in ICT, Software en HR

Dankzij de Orbid FlexStaffing kan u rekenen op de flexibele ondersteuning van experten in de domeinen ICT, Software en HR. Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming.

Lees meer »