U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

Vraag hier de gratis whitepaper 'Uw netwerk - veilig én toegankelijk' aan

In de wereld van networking en connectiviteit gaat het snel. Tien jaar geleden hingen medewerkers nog vast aan hun workstations. En aan de kantooruren. Vandaag ziet de wereld er anders uit. Mobiel werken is het nieuwe normaal. Medewerkers lopen rond met twee of drie draadloze toestellen, ze werken thuis, bij de klant of onderweg, en ze richten hun werkdag veel flexibeler in.

Dat betekent een enorme efficiëntiewinst voor veel ondernemingen. En voor veel medewerkers. Maar het stelt ons ook voor nieuwe uitdagingen. Met meer gebruikers, meer toestellen, meer data en meer connectiviteit komen ook meer risico’s. Ransomware, phishing, malware, crypto-lockers, DDOS aanvallen en datalekken zijn niet meer weg te slaan uit het nieuws.

Vul uw gegevens in en download de gratis whitepaper rond netwerking (Aruba) - Orbid

De centrale vraag die vandaag bij veel organistaties gesteld wordt, is dan ook: “Hoe bouwt u op het vlak van IT-infrastructuur genoeg beveiliging in zonder in te boeten aan flexibiliteit en gebruiksgemak?” Een delicaat evenwicht, de innovatie die uw organisatie vandaag veel meerwaarde oplevert kan morgen een risico vormen.

In deze gids bundelen we onze kennis en ervaring van op het terrein. We gidsen u door de nieuwste technologie die uw organisatie kan helpen om de juiste balans te vinden tussen toegankelijkheid én veiligheid.

Vul hieronder uw gegevens in en download de gratis whitepaper.

Vul uw gegevens in

Onze aanpak

FlexStaffing: flexibele ondersteuning in ICT, Software en HR

Dankzij de Orbid FlexStaffing kan u rekenen op de flexibele ondersteuning van experten in de domeinen ICT, Software en HR. Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming.

Lees meer »