U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

Back-up uw Microsoft 365-omgeving via 'Veeam Back-up voor Office 365'

Om een goede werking van uw bedrijf te garanderen, moet uw bedrijfsdata altijd en overal beschikbaar zijn. Microsoft (Office) 365 biedt hiervoor krachtige services, denk maar aan SharePoint, Teams en Onedrive for Business, maar een uitgebreide back-up van uw Office 365-gegevens hoort hier niet bij. Het is dan ook een veelgehoorde misvatting dat Microsoft namens u volledige back-ups van uw gegevens maakt. Microsoft stelt namelijk enkel het platform ter beschikking, maar de back-up van de gegevens blijft uw verantwoordelijkheid.

Hoe zorgt u ervoor dat uw gegevens altijd beschermd en toegankelijk zijn? Hoe kan u het risico op verlies van toegang en controle over uw Microsoft (Office) 365-gegevens elimineren? En hoe kan u afzonderlijke items en bestanden van Microsoft (Office) 365 snel herstellen?

Vraag hier de webinar aan

Bescherm uw gegevens dankzij de Veeam Back-up voor Office 365

Via de Veeam Back-up voor Microsoft Office 365 kan u veilige back-ups maken en opslaan in de cloud of on-premise. Zo vermindert u het risico op verlies van toegang tot en controle over uw Office 365-gegevens - inclusief Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive en Microsoft Teams - en zijn uw gegevens altijd beschermd en toegankelijk.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wat doet Veeam Back-up voor Office 365?

Wat zijn de voordelen van Veeam Back-up voor Office 365?

De Veeam Back-up biedt tal van voordelen:

 • Bescherm uw Office 365-gegevens tegen (on)opzettelijke verwijdering en beveiligingsrisico’s
  De afgelopen jaren hebben malware en virussen ernstige schade toegebracht aan organisaties. Dit heeft niet alleen impact op de reputatie van het bedrijf, maar ook op de privacy van interne en klantgegevens. Bovendien zijn het niet enkel externe beveiligingsrisico’s waarmee u rekening moet mee houden, maar ook interne risico’s. Denk maar aan eigen medewerkers die per ongeluk of met opzet gegevens verwijderen. Regelmatige back-ups helpen deze bedreigingen te voorkomen en geven u totale controle over uw Office 365-data.
   
 • Herstel Microsoft (Office) 365-mails, -bestanden en -sites dankzij de flexibele herstelopties
  Met de Veeam Back-up kan u snel afzonderlijke objecten zoals Microsoft Teams-gegevens in een beveiligde kopie van uw Microsoft (Office) 365-back-up zoeken en herstellen. Veeam biedt meer dan 25 herstelmanieren om te voldoen aan de specifieke behoeften van uw bedrijf.
   
 • Voldoe aan wettelijke en compliance-vereisten

Hoe kan Orbid u ondersteunen bij de back-ups van uw Microsoft 365-omgeving?

Orbid kan u ondersteunen bij het opzetten van uw Veeam Cloud Back-up voor Office 365. Contacteer gerust onze experten, wij helpen u graag verder.

Vraag hier de webinar aan Contacteer ons

Contacteer me over deze oplossing

 • Wij beheren uw gegevens conform onze privacyverklaring

Onze aanpak

FlexStaffing: flexibele ondersteuning in ICT, Software en HR

Dankzij de Orbid FlexStaffing kan u rekenen op de flexibele ondersteuning van experten in de domeinen ICT, Software en HR. Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming.

Lees meer »