U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

Waarom u moet kiezen voor cloud computing?

Hoe werkt u vandaag? En waar werkt u? De klassieke kantoorruimte waar medewerkers naast elkaar zitten van 9 tot 17 uur maakt in post-coronatijden plaats voor een digitale werkomgeving. Online samenwerken met de juiste software wanneer en waar u maar wil. Is cloud computing al ingeburgerd in uw bedrijf? Of moet u nog overtuigd worden om voortaan in de cloud te werken

Maak de overstap met Orbid

Cloud computing

Wat zijn de voordelen van cloud computing?  

Cloud computing wordt steeds populairder. Werken in de cloud heeft immers al voor heel wat bedrijven duidelijke voordelen opgeleverd. Dit zijn de 5 voordelen van cloud computing:

1. Schaalbaar en flexibel:
Cloud computing groeit mee met uw bedrijf en zorgt ervoor dat al uw medewerkers flexibel kunnen werken.

2. Kostenbesparend:
U hoeft zelf geen dure hardware aan te kopen en behoudt de controle over uw budgetten.

3. Veilig:
Met cloud computing is uw data steeds grondig beveiligd tegen cybercriminaliteit.

4. Innovatief:
Cloud computing is de manier van werken voor de toekomst.

5. Eenvoudig:
Cloud computing vraagt weinig extra inspanningen van uw medewerkers.

Ontdek onze andere IT-oplossingen

Hoe werkt mijn team samen in de cloud? 

U bent vertrouwd met Microsoft Office 365? Microsoft Teams is de digitale vertaling van uw kantoorruimte en biedt volledige cloud-connectiviteit. U werkt vlot samen in het heden en bent tevens voorbereid op de toekomst. Bovendien kan u bij Orbid steeds rekenen op cloud oplossingen op maat.

U kan voor cloud computing niet enkel op ons rekenen voor krachtige software, maar ook voor continue bewaking, rapportage en back-ups. Om de beveiliging van bedrijfskritische data te garanderen werken we nauw samen met verschillende partners zoals WatchGuard, Veeam en GTT.  

Welke keuzes moet ik maken om over te stappen naar de cloud?

Als u wilt overstappen op cloud computing, moet u weten dat u verschillende opties hebt. Welke optie de beste is voor uw bedrijf? Heel wat bedrijven kiezen voor een hybride omgeving. Die combineert de beveiliging en prestaties met de flexibiliteit en de kostenbesparing van de publieke cloud

Met een hybride configuratie kan u een omgeving creëren die voldoet aan strenge beveiligings- en prestatievereisten. Als aanvulling hierop wordt vaak geopteerd voor colocatie waarbij uw IT-infrastructuur wordt ondergebracht in een onafhankelijk datacenter. Contacteer de experten van Orbid voor advies en cloud oplossingen op maat.

Contacteer ons

Contacteer me over deze oplossing

  • Wij beheren uw gegevens conform onze privacyverklaring

Onze aanpak

FlexStaffing: flexibele ondersteuning in ICT, Software en HR

Dankzij de Orbid FlexStaffing kan u rekenen op de flexibele ondersteuning van experten in de domeinen ICT, Software en HR. Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming.

Lees meer »