U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

"Orbid verzorgt onze IT-infrastructuur van A tot Z"

Pyramid, onderdeel van de Acto Group, specialiseert zich in de distributie van documenten voor bedrijven. Door de gevoeligheid van data waarmee zij werken, zijn hun processen rond IT en informatieveiligheid heel belangrijk. Voor een pro-actieve ondersteuning van hun IT doet Pyramid een beroep op Orbid.

Pyramid managet voor bedrijven hun administratieve documenten zoals loonbrieven en verzekeringspapieren, zowel geprint als digitaal. Eén van hun specialisaties is het versturen van e-mails met een beveiligde link waarop de ontvangers hun documenten kunnen raadplegen. Het gaat hier om gevoelige persoonsgegevens waarbij een sterke informatiebeveiliging en strakke IT-processen noodzakelijk zijn.

Partnership

Pyramid en Orbid vormen een sterk partnership: “Orbid beheert onze IT-infrastructuur van A tot Z. Ze verzorgen de maintenance en pro-actieve monitoring van de IT-systemen en beantwoorden ter plaatse IT-vragen. Daarnaast ondersteunden ze ons ook bij de omschakeling naar Office 365 en de implementatie van Dynamics CRM. Wij zijn altijd al een voorstander geweest van outsourcing omdat ieder bedrijf doet waar het goed in is. Bij ons is dat niet anders."

GDPR-compliant

Pyramid heeft enkele jaren geleden met Orbid het ISO27001-certificaat behaald. Dankzij dit certificaat kan Pyramid zijn klanten tonen dat er op een strikte manier wordt omgegaan met gevoelige documenten. Bovendien werd het ook intern goed ontvangen. “Onze medewerkers begrijpen het nut van zo’n certificaat”, aldus Pyramid. “Zij zien het dan ook niet als een last, maar als een verbetertraject voor het hele bedrijf. Het vertrouwen van onze klanten wordt nog groter en we zullen dankzij dit certificaat in de toekomst nog meer klanten kunnen aantrekken. Bovendien zijn we dankzij ISO27001 ook quasi volledig in orde met de nieuwe GDPR-wetgeving."

Meer info?

Bezoek de website van Pyramid (Acto Group).

Meer informatie over de ondersteuning van IT-infrastructuur of software zoals Office 365 of Dynamics for Sales?
Contacteer gerust de experten van Orbid, wij helpen u graag verder.

pyramid orbidacto group

 

Contacteer me over deze oplossing

  • Wij beheren uw gegevens conform onze privacyverklaring

Onze aanpak

FlexStaffing: flexibele ondersteuning in ICT, Software en HR

Dankzij de Orbid FlexStaffing kan u rekenen op de flexibele ondersteuning van experten in de domeinen ICT, Software en HR. Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming.

Lees meer »