U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

Optimale productiviteit met een minimum aan IT-beheer dankzij Microsoft 365

Vandaag bestaat een typische werkomgeving uit een brede waaier aan mensen, devices en apps. Er is veel bedrijfsdata beschikbaar, op verschillende locaties. Uw medewerkers zijn vaak op de baan en cybercriminelen vinden dan weer elke dag nieuwe manieren om uw bedrijf en uw data aan te vallen.

Hoe beheert u de explosie aan data en apps op de werkvloer? Hoe zorgt u ervoor dat elke medewerker altijd en overal veilig inlogt? Hebt u al een BYOD-beleid? Hoe kan u alle updates centraal aansturen, op elk toestel? Hoe beschermt u gevoelige data én geeft u uw medewerkers vlot toegang tot uw omgeving?

Voor ondernemingen is het niet evident om te voldoen aan alle noden en wensen op vlak van IT. Met Microsoft 365 zorgt u voor optimale productiviteit en mobiliteit voor uw medewerkers met een minimale beheerslast voor uw IT.

Download onze whitepaper

Hoe verhoogt u de productiviteit en mobiliteit voor uw medewerkers, met een minimale beheerslast voor uw IT? Ontdek 6 tips in onze whitepaper. | Orbid

Microsoft 365: 3 krachtige oplossingen in één pakket

Wanneer u kiest voor Microsoft 365 voor uw onderneming, krijgt u 3 verschillende oplossingen die perfect met elkaar integreren. Een totaalpakket, met een minimum aan beheer.

  • Office 365: werk altijd en overal

Mobiel werken is de toekomst. Office 365 helpt u om de eerste stap te zetten. Met het cloudplatform van Microsoft hebben uw medewerkers altijd en overal toegang tot gesynchroniseerde data en apps. Denk niet alleen aan Word, PowerPoint en Excel, maar ook aan SharePoint, Teams, Flow en Power BI. Het is een totaalpakket dat uw workflow over de kantoorgrenzen heen ondersteunt.

  • Mobiel beheer ongeacht het platform

Met Microsoft 365 investeert u in mobiel beheer, ongeacht het platform waarop de medewerker werkt. In het pakket kunt u sowieso rekenen op Windows 10, een krachtig en gebruiksvriendelijk besturingssysteem dat naadloos aansluit bij uw zakelijke behoeften vandaag, maar ook bij de uitdagingen van morgen. Bovendien kunt u andere besturingssystemen, zoals Android, MacOS en iOS vlot beheren.

  • Enterprise mobility & security: altijd optimaal beveiligd

Het is niet eenvoudig om de balans tussen de toegankelijkheid en security te vinden. Enterprise Mobility + Security (EMS) biedt een brede waaier aan beheer- en beveiligingsmogelijkheden om al uw Office 365-toepassingen te beschermen. Met Intune automatiseert u device & app management, waardoor uw IT tijd wint. En met tools zoals
multifactor authenticatie (MFA) en Advanced Threat Protection (ATP) stelt u scherpere veiligheidsmaatregelen in. Zo zijn uw data optimaal beveiligd.Mobiel, veilig, productief en eenvoudig - de voordelen van Microsoft 365

Hoe ondersteunt Orbid u hierbij?

Microsoft 365 bestaat uit verschillende puzzelstukken die samen een krachtig geheel vormen. Orbid ondersteunt u graag bij het leggen van die puzzel. Ons jarenlang partnership met Microsoft en onze equipe van experten staan garant voor een sterke ondersteuning van uw organisatie.

Ontdek hoe Orbid u kan ondersteunen bij Microsoft 365.

Interesse in MS 365?

Wil u meer weten over Microsoft 365? Vraag hier de video-opname van onze webinar over Microsoft 365 aan of lees onze whitepaper en ontdek 6 concrete tips voor meer efficiëntie in de moderne werkplek.

Benieuwd hoe Zorg-Saam veilig en online samenwerkt met de juiste Microsoft-tools? Ontdek het in deze video.

Lees ook meer over security quick wins binnen Microsoft 365security awareness binnen uw organisatie en User adoption van digitaal samenwerken of contacteer gerust onze experten voor meer informatie, wij helpen u graag verder.

Contacteer ons

Ontdek hier andere Microsoft-oplossingen zoals Orbid Dynamics 365 en Business Central of lees onze technische Orbid 365 blog!

Contacteer me over deze oplossing

  • Wij beheren uw gegevens conform onze privacyverklaring

Onze aanpak

FlexStaffing: flexibele ondersteuning in ICT, Software en HR

Dankzij de Orbid FlexStaffing kan u rekenen op de flexibele ondersteuning van experten in de domeinen ICT, Software en HR. Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming.

Lees meer »