U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

NC-Computing: IT-ondersteuning onder de Orbid-vlag

De experten van NC-Computing zetten zich vanuit het kantoor in Lokeren dagelijks in om u te ondersteunen bij een performante, stabiele en veilige IT-infrastructuur. We doen dit door uw behoeftes zo goed mogelijk te begrijpen. Door oplossingen te gebruiken van een select groepje top-partners. En, nog belangrijker, door te werken met competente en ervaren mensen.

Om onze dienstverlening verder te optimaliseren in de toekomst, bundelen wij voortaan de krachten met Orbid. Orbid, met kantoren in Merelbeke, Antwerpen en Geel, helpt al 20 jaar ondernemingen groeien door hen te ondersteunen op het vlak van IT. Net als NC-Computing gaan ze op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor u als klant centraal staat. Alle informatie over Orbid vindt u op deze website.

NC Computing - an Orbid company

Aanbod 

Netwerk, Infrastructuur, Servers, Computers, Wireless, Security, Backup, High-Availability, Disaster Recovery, … zijn allemaal termen die voor een bedrijf belangrijk zijn om hun informatie continu op een veilige manier toegankelijk te maken. 

NC-Computing - an Orbid company

Door jarenlange ervaring, continue opleiding van onze medewerkers, de nodige certificaties en samenwerking met top-partners, hebben we bij NC-Computing een enorme expertise opgebouwd in deze domeinen. Zo kunnen we u steeds de beste oplossingen aanbieden en implementeren, en garanderen we u een optimale kwaliteit en maximale uptime van uw IT-infrastructuur.

Aanpak

Beschikt uw bedrijf over een eigen IT-afdeling, maar heeft u nood aan tijdelijk extra gespecialiseerd personeel voor korte of langere periodes? Dan bent u bij NC-Computing en Orbid aan het juiste adres. Onze mensen hebben door jarenlange ervaring, gespecialiseerde trainingen en certificaties, de skills om u of uw team onmiddellijk bij te staan.

Afhankelijk van de kwalificaties die u zoekt kunnen we u een voorstel doen uit onze eigen pool om uw team tijdelijk te versterken of een project zelfstandig uit te rollen. Ook voor vragen over uw software licenties kan u bij ons terecht.

Interesse?

Hebt u nood aan ondersteuning op het vlak van IT-infrastructuur? Neem dan gerust contact op met de experten van NC-Computing en Orbid, wij helpen u graag verder.

Bent u op zoek naar een uitdagende IT-job? Voor NC-Computing in Lokeren zijn we altijd op zoek naar system engineers! Stuur gerust je CV naar jobs@nc-computing.be!

Contacteer ons
 

Privacy

Wij beheren uw gegevens conform onze privacyverklaring. Lees deze hier.

Contacteer me over deze oplossing

  • Wij beheren uw gegevens conform onze privacyverklaring