U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

Update Business Central: Release Wave 1 2020

Microsoft voorziet halfjaarlijks een uitgebreide release van updates voor alle Dynamics 365-applicaties. Deze release verbetert de prestaties van de applicaties en voorziet ze van zowel nieuwe functionaliteiten als features in de user interface.

Ook voor Business Central heeft de halfjaarlijkse release heel wat nieuwigheden in petto. U kan hier het overzicht van alle nieuwe features downloaden. Hieronder lichten we er graag enkele belangrijke wijzgingen uit.

Download de pdf met de nieuwe features van Business Central - Orbid

Wat moet u doen als klant van Business Central?

Microsoft zal uw organisatie op de hoogte brengen en zonder tussenkomst de update uitvoeren. Indien u deze update liever nog uitstelt, dan kan u er standaard voor kiezen om de release tot 30 dagen uit te stellen. Wegens Covid-19 heeft Microsoft deze periode eenmalig verlengd tot 60 dagen.

Orbid kan u ondersteunen bij het testen van de nieuwe release of bij het implementeren van nieuwe features. Contacteer gerust onze experten, wij helpen u graag verder.

Contacteer ons

Enkele belangrijke wijzigingen

1. Uitgebreide verkenner

Navigeer gemakkelijk en snel naar de juiste pagina in Business Central via de vernieuwde rolverkenner. Verkrijg een overzicht van alle businessmodules, vouw bijhorende onderwerpen open en navigeer verder naar de gewenste data of menu's. Daarnaast kan u ook de zoekfunctie gebruiken om gewenste pagina's te zoeken en te highlighten.

Met de vernieuwde uitgebreide verkenner kan u gemakkelijk en snel navigeren naar de juiste pagina in Business Central | Orbid

 

2. Gebruik resources in inkoopdocumenten

Dankzij deze update is het nu ook mogelijk om resources in te kopen met behulp van inkoopdocumenten. Deze nieuwe functionaliteit biedt tal van businessmogelijkheden. Denk maar aan het inkopen van resources op een bepaald project of via een inkoopraamcontract.

Koop resources in met behulp van inkoopdocumenten in Business Central | Orbid

3. Meerdere talen

Talen worden aangeboden als apps die u kan installeren vanuit AppSource om te voldoen aan de behoeften van de individuele tenant. U kan verschillende talen installeren in de individuele omgevingen van de tenant. Hierdoor kan een klant uit elk land of elke regio iedere ondersteunde taal gebruiken. Een lijst met talen kan u hier vinden: https://aka.ms/bccountries.

U kan verschillende talen installeren vanuit de AppSource in Business Central | Orbid

Meer info

Wil u meer info over de nieuwe release of hebt u ondersteuning nodig bij Business Central? Contacteer gerust onze experten, wij helpen u graag verder.

Daarnast kan u de inhoud van de halfjaarlijkse release nalezen in de release notes op de website van Microsoft. 

Contacteer ons

Contacteer me over deze oplossing

  • Wij beheren uw gegevens conform onze privacyverklaring

Onze aanpak

FlexStaffing: flexibele ondersteuning in ICT, Software en HR

Dankzij de Orbid FlexStaffing kan u rekenen op de flexibele ondersteuning van experten in de domeinen ICT, Software en HR. Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming.

Lees meer »