U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

Orbid wordt deel van de internationale Ricoh-groep

Met trots kunnen we u melden dat Orbid toetreedt tot de internationale Ricoh-groep. De overname van Orbid door Ricoh Belgium kreeg groen licht. Dankzij deze stap kan Orbid organisaties nog beter ondersteunen én inzetten op verdere groei. Wij blijven onze klanten begeleiden onder dezelfde naam en met dezelfde mensen, processen en tools. Orbid blijft bovendien aangestuurd worden door ceo Jan Verfaellie en het vertrouwde management.

Orbid wordt deel van de internationale Ricoh-groep - Orbid

Waarom deze stap?

Orbid helpt al ruim 20 jaar kmo’s groeien via flexibele ondersteuning, advies en projecten in ICT, Software en HR. Door aan te sluiten bij de Ricoh-groep kunnen we elkaars klanten nog beter ondersteunen, onze werking versterken én onze groei ook de komende jaren blijven doorzetten. Ricoh Belgium is met 650 medewerkers een van de toonaangevende technologiespelers in België en vooral gekend voor zijn printing systemen & software. Ons team wordt er alleen maar sterker op en Orbid krijgt meer resources om zijn klanten optimaal te begeleiden, ook op internationale schaal.

Orbid a Ricoh company logo

Wat verandert er voor onze klanten?

Voor onze klanten op het vlak van IT & Software of HR verandert er niets. We blijven hen in deze domeinen vanuit Orbid ondersteunen met de vertrouwde Orbid-medewerkers en -management. 

De Orbid-unit ‘Strategy & Operations’ wil zich nog sterker profileren als dé partner voor advies en ondersteuning op het vlak van bedrijfsstrategie en het optimaliseren van operationele processen. Daarom worden zij geen deel van de Ricoh-groep, maar zetten ze hun activiteiten verder onder de nieuwe vennootschap ‘Lumeron’. 

Meer weten?

Hebt u vragen hierover? Neem gerust contact op met onze experten, wij helpen u graag verder. 

Contacteer ons

Contacteer me over deze oplossing

  • Wij beheren uw gegevens conform onze privacyverklaring

Onze aanpak

FlexStaffing: flexibele ondersteuning in ICT, Software en HR

Dankzij de Orbid FlexStaffing kan u rekenen op de flexibele ondersteuning van experten in de domeinen ICT, Software en HR. Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming.

Lees meer »