Door communicatieprocessen te digitaliseren, kan u informatie en nieuws doelgerichter leveren aan de personen die het nodig hebben. Dit stelt u ook in staat om inhoud actueel te houden en naar behoefte bij te werken, terwijl u tegelijkertijd kennis en informatie gemakkelijk over een breed publiek kan verspreiden.

Teams Icon

Communiceer efficiënt via Microsoft Teams

Orbid zet Microsoft-tools in, zoals Teams, om de communicatie tussen collega's en externe partners soepel en toegankelijk te houden. Via Microsoft Teams kan u op een efficiënte manier online samenwerken. Chat of (video)bel met uw collega's, organiseer conference calls en deel uw scherm om samen aan projecten te werken.

Sharepoint icon

Intranet & extranet

Bent u op zoek naar een centraal punt voor al uw communicatie? Van intern of extern nieuws tot veiligheidsmeldingen, met Sharepoint en Teams ontwikkelen we een dynamisch intranet of extranet dat is afgestemd op de bezoeker, met duidelijke navigatie en gepersonaliseerde nieuwsitems. Daarnaast integreren we snelkoppelingen naar alle essentiële tools en informatie die ze nodig hebben.

Dynamics

Klantenportaal

Hebt u behoefte aan een klanten- of leveranciersportaal? Dan kan Orbid dit ook leveren aan de hand van op maat gemaakte applicaties via .Net-technologie.

Samen met Orbid lanceren we SharePoint als platform voor interne communicatie en documentbeheer. We zullen er nieuwsberichten posten zoals info over nieuwe medewerkers maar evengoed veranderingen in een productielijn.
Inovet
Lara Moons - Manager Strategy & Digitalisering

Wat zijn de voordelen?

 • Toegankelijkheid

  Door al uw communicatie te digitaliseren, kunnen medewerkers gemakkelijk toegang krijgen tot informatie, zowel op kantoor als op afstand. Of ze nu thuiswerken of op kantoor zijn, digitale communicatie is altijd binnen handbereik.

 • Efficiënte informatie-uitwisseling

  Digitale documenten maken het delen van informatie eenvoudiger. Intern en extern kunnen medewerkers snel en efficiënt communiceren. Dit geldt niet alleen voor uw werknemers, maar ook voor klanten, leveranciers en andere zakelijke partners.

 • Analyseren van communicatie

  Het analyseren van communicatiepatronen en trends wordt digitaal veel efficiënter. U kunt bijvoorbeeld e-mails, chatgesprekken en rapporten analyseren om inzichten te verkrijgen die uw bedrijfsstrategie kunnen verbeteren.

 • Betere samenwerking

  Digitale communicatie stelt teams in staat om gelijktijdig aan documenten te werken, feedback te geven en samen te werken aan projecten. Dit bevordert een naadloze samenwerking binnen uw organisatie.

Contacteer onze experten

Ontdek onze andere diensten