In 2023 viert Orbid zijn 25e verjaardag en dat laten we niet onopgemerkt voorbijgaan. We nodigen u graag uit voor een namiddag vol inspirerende sessies, boeiende contacten met top IT-partners én Lieven Scheire als keynote speaker. We ontvangen u graag vanaf 14u in de Ghelamco Arena in Gent. Lees hieronder het programma.

15u00 - Keynote Lieven Scheire: Artificiële Intelligentie

Dat artificiële intelligentie (A.I.) vandaag alomtegenwoordig is en ons leven drastisch zal veranderen in de toekomst, staat vast. Zelfrijdende auto’s, stemassistenten zoals Siri, chatbots of tools zoals ChatGPT, waar steeds meer organisaties op inzetten, zijn daar het ultieme bewijs van. Wat is artificiële intelligentie en wat is het niet? Hoe gaat het in zijn werk? En wat zijn de gevaren die ermee gepaard gaan?

Lieven Scheire inspireert u tijdens zijn sessie hoe A.I. werkt, wat de mogelijkheden zijn en wat er in de toekomst nog op de planning staat.

16u30 - Keuze uit 3 sessies

Sessie 1 - Hybrid IT unleashed


Een IT-omgeving moet performant, bereikbaar, flexibel en veilig zijn. Bovendien moet het steeds mee-evolueren met uw organisatie én met de nieuwste trends binnen het IT-landschap, denk bijvoorbeeld aan edge computing en workload placement. Hoe zorgt u ervoor dat de back-end van uw IT-omgeving altijd op maat is van uw organisatie en medewerkers? Wat kunnen we leren uit trends van vroeger, vandaag en morgen?

In deze sessie inspireren sprekers van Orbid u graag hoe u met hybrid IT kan inspelen op de nieuwste trends en evoluties binnen het IT-landschap.

whitepaper Microsoft 365 back-up-oplossing lezen op tablet

Sessie 2 - Digitale transformatie: moderne werkplek én moderne organisatie


Als IT-verantwoordelijke of zaakvoerder wil u niet wakker liggen van een onveilige werkplek voor uw medewerkers, maar wil u focussen op het stimuleren en groeien van uw business door het inzetten op digitalisering van uw processen. Hoe kan u IT inzetten als enabler van uw business?

In deze sessie lichten we toe hoe we u zorgeloos een veilige digitale werkomgeving kan bereiken op Microsoft 365. Zo kan u zich focussen op het creëren van competitive advantage voor uw organisatie. Vandaag en in de toekomst. Ontdek hoe Microsoft SharePoint, Power Platform en Dynamics 365 u voorsprong kunnen geven. Daarnaast vertelt Colruyt Group graag hoe zij dit samen met Orbid aanpakken voor hun verschillende organisaties.

Sessie 3 - Leadership & employee engagement: dé HR-uitdagingen voor 2023

Hoe kan u uw medewerkers motiveren en aan boord houden? Deze million dollar question staat met stip genoteerd bij vele ceo’s en HR-managers. Een belangrijke factor hierin is leiderschap. Leidinggevenden hebben namelijk dé sleutel in handen van vele HR-thema’s zoals retentie. Hoe zorgt u er als organisatie voor dat leidinggevenden de nodige ondersteuning krijgen? Hoe kan u hun leidinggevende skills ontwikkelen en ervoor zorgen dat de betrokkenheid van heel de organisatie stijgt?

In deze sessie delen onze HR-experten graag enkele best practices en pragmatische tips. Daarnaast zal Mitsubishi Chemical Group vertellen hoe hun verhaal rond leadership vorm kreeg.

17u30 - Receptie

Hebt u vragen over een van de topics? Tijdens de receptie kan u al uw vragen stellen aan de Orbid collega's en onze top IT-partners. We voorzien uiteraard een hapje en drankje.

Inschrijven

Dit event is volzet.

Datum & locatie

Donderdag 15 juni

Ghelamco Arena
Ottergemsesteenweg Zuid 808,
9000 Gent

Parking is voorzien.