Ga de Copilot-uitdaging aan met Orbid

Copilot is een AI-gestuurde oplossing die uw organisatie helpt om efficiënter en productiever te werken. Het stroomlijnt taken, biedt de juiste tools en informatie aan gebruikers en personaliseert de werkervaring met suggesties en hulp. Bespaar kosten, creëer een hogere productiviteit bij uw medewerkers, verhoog de werktevredenheid en bindt uw medewerkers nog meer aan uw organisatie.

Toch zijn er ook enkele gevaren aan verbonden. Daarom raden we sterk aan om strikte security regels te voorzien en de gegevens binnen uw organisatie te beveiligen. U wilt immers niet dat medewerkers toegang krijgen tot
vertrouwelijke informatie of dat gevoelige informatie naar buiten lekt.

Bij Orbid beschikken we over de nodige expertise om uw organisatie te begeleiden in het optimaal inzetten van AI. Hierbij leggen we de focus op Copilot for Microsoft 365, maar we zijn in staat om véél verder gaan door middel van AI-maatwerk. Zo kan uw bedrijf optimaal genieten van alle voordelen van AI.

De weg naar Copilot & AI via Orbid

Orbid heeft een werkgroep opgericht die zich focust op de implementatie en het gebruik van Copilot binnen organisaties, rekening houdend met de beveiliging van uw gegevens. Deze werkgroep kan aan de hand van een laagdrempelige audit de beveiligingsrisico’s voor uw organisatie in kaart brengen.

U ontvangt een AI readiness rapport waarbij u een beeld krijgt hoe klaar uw organisatie is voor Copilot. Welke documenten op SharePoint, Teams en OneDrive zijn er gedeeld binnen uw organisatie? Welke sharing policy is er binnen uw organisatie en welke impact heeft dit op zoekresultaten binnen Copilot?

Op basis daarvan kunnen we samen met u de nodige aanpassingen doorvoeren zodat de implementatie van Copilot veilig kan verlopen.

AI-maatwerk

Wilt u uw bedrijf echt laten uitblinken? Dan kan u ook bij Orbid terecht, want naast het standaardpakket van Copilot kunnen Orbid-experten u ook begeleiden bij maatwerk via AI. Zo hebben we expertise in Copilot Studio en Azure OpenAI Services om software projecten op maat uit te werken zoals:

  • Chatbots
  • Automatiseren van uw planningstool
  • Repetitieve taken automatiseren
  • ....

Op zoek naar ondersteuning?

Orbid ondersteunt u graag bij de veilige implementatie van AI-tools zoals Copilot.
Bent u op zoek naar meer informatie of hebt u een specifieke vraag?