Maak veilige back-ups van uw Microsoft 365-gegevens

Om een goede werking van uw bedrijf te garanderen, moet uw bedrijfsdata altijd en overal beschikbaar zijn. Microsoft (Office) 365 biedt hiervoor krachtige services - denk maar aan SharePoint, Teams en Onedrive for Business - maar een uitgebreide back-up van uw Office 365-gegevens hoort hier niet bij. Het is dan ook een veelgehoorde misvatting dat Microsoft back-ups van uw gegevens maakt. Microsoft stelt namelijk enkel het platform ter beschikking, maar de back-up van de gegevens blijft uw verantwoordelijkheid.

Via de Back-up voor Microsoft (Office) 365 kan u veilige back-ups maken en opslaan in de cloud of on-premise. Zo vermindert u het risico op verlies van toegang tot en controle over uw Office 365-gegevens - inclusief Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive en Microsoft Teams - en zijn uw gegevens altijd beschermd en toegankelijk.

De voordelen van back-up voor Microsoft 365

 • Behoud totale controle over uw Office 365-data

  Malware, virussen maar ook interne risico’s zoals het per ongeluk of met opzet verwijderen van gegevens door medewerkers kunnen ernstige schade toebrengen aan uw organisatie. Regelmatige back-ups helpen deze bedreigingen te voorkomen en behoudt u totale controle over uw Office 365-data.

 • Voldoe aan wettelijke en compliance-vereisten

  Haal eenvoudig Microsoft 365-documenten op, zodat u tijdig en kosteneffectief kan voldoen aan wettelijke of juridische verzoeken.

 • Maak gebruik van flexibele herstelopties

  Herstel en zoek snel afzonderlijke objecten zoals Microsoft 365-mails, -bestanden en -sites in een beveiligde kopie van uw Microsoft (Office) 365-back-up. U beschikt over meer dan 25 herstelmanieren om te voldoen aan de specifieke behoeften van uw bedrijf.

 • Schaalbaar voor iedere organisatie

  Onze oplossing maakt gebruik van een ‘license per user’-model en is dus perfect schaalbaar voor zowel kleine als grotere organisaties.

Whitepaper ‘Security maatregelen binnen Microsoft 365’

 • Til de veiligheid van uw Microsoft 365-apps naar een hoger niveau
 • Behoud de balans tussen security en gebruiksvriendelijkheid
 • Maak gebruik van enkele kickstarts

Neem contact op

Ontdek onze andere diensten