Vulnerability Scan

Waarom vulnerability scanning?

Cyberaanvallen komen steeds vaker voor en hebben vaak verwoestende gevolgen voor bedrijven van elke omvang. Door regelmatig vulnerability scans uit te voeren, kunt u:

 • Potentiële beveiligingslekken identificeren voordat hackers ze misbruiken.
 • Risico's minimaliseren en de kans op datalekken verminderen.
 • Voldoen aan regelgeving en compliance-vereisten, zoals de NIS2 wetgeving.
 • Het vertrouwen van klanten behouden door een robuust beveiligingsbeleid te hanteren.

De Vulnerability Scanning van Holm Security

De Vulnerability Scan van Orbid en Holm Security richt zich op het verstrekken van begrijpelijke, duidelijke en snelle informatie via eenvoudig interpreteerbare dashboards. Het biedt één overkoepelende tool om kwetsbaarheden in kaart te brengen en gemakkelijk te beheren.

 • Unparalleled Attack Vector Coverage

  Creëer een strak geweven veiligheidsnet waar zelfs de meest geavanceerde bedreigingen niet doorheen kunnen glippen. Bewaak uw IT-infrastructuur op elk denkbaar aanvalspunt om ervoor te zorgen dat uw gegevens, assets en reputatie veilig blijven.

 • Attack Surface Management

  Identificeer en adresseer opkomende kwetsbaarheden en pas uw beschermende maatregelen aan, zodat uw aanvalsoppervlak minimaal en volledig beveiligd blijft.

 • Smart Threat Intelligence

  Onze diensten maken gebruik van geavanceerde analyses, machine learning-algoritmen en branchespecifieke expertise zodat u een duidelijk beeld krijgt van de potentiële dreigingen voor uw organisatie.

 • True Unification

  Breng alle informatie over dreigingen en risicofactoren samen in een eenvoudige interface, zodat u een duidelijk overzicht hebt en snel actie kunt ondernemen. Geen gedoe meer met verschillende platforms en dashboards om uw beveiligingsstatus te begrijpen.

Onze aanpak

Onze aanpak begint met het uitvoeren van een grondige scan met Holm Security, waarbij we een gedetailleerde lijst van kwetsbaarheden verkrijgen. Dit vormt het startpunt voor onze begeleiding aan klanten. We nemen de klant bij de hand en begeleiden hen stap voor stap bij het elimineren van deze kwetsbaarheden. Of het nu gaat om cloudscanning, systeem- en netwerkscanning of webapp-scanning, we zorgen ervoor dat het proces van remediëring na de scan eenvoudig en effectief is.

Als u behoefte heeft aan remediëring na de scan, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Contacteer onze experten

Download onze NIS2-whitepaper

Om de cybersecurity in Europa te verscherpen én de digitale en economische weerbaarheid van Europese lidstaten te versterken, heeft de Europese Unie de ‘Network and Information Security Directive’ - afgekort NIS2 - goedgekeurd.

Wat betekent deze nieuwe wet voor uw organisatie en wat zijn de gevolgen? Welke maatregelen moet u nemen? En hoe kan Orbid u ondersteunen om NIS2-compliant te zijn?