U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

7 redenen om te kiezen voor FlexStaffing

Waarom doen ondernemingen een beroep op Orbid voor flexibele ondersteuning op het vlak van HR, Quality en ICT & Software? We selecteerden zeven redenen uit de reacties van onze klanten.

7 redenen waarom u moet inzetten op Orbid flex staffing - Orbid

1) Extra handen

Iedereen heeft het enorm druk. Bepaalde taken moeten dan ook wijken of geraken maar half afgewerkt. Het gevoel van tijdsgebrek neemt toe en sommige projecten geraken niet gelanceerd. 'Geen tijd' bestaat nochtans niet, 'geen prioriteit' wel. Extra handen zijn in dit geval geen overbodige luxe.

Door een beroep te doen op Orbid krijgt u gedreven experten ter beschikking, waardoor uw eigen medewerkers zich kunnen focussen op hun hoofdtaken en projecten.
 

2) Knowhow en ervaring

Om in te spelen op de wervelwind aan evoluties of om een specifiek project tot een goed einde te brengen, beschikken ondernemingen niet altijd over de juiste kennis of ervaring. Consultants van Orbid kunnen op dit vlak een helpende hand bieden door hun ervaring en kennis binnen verschillende sectoren toe te passen.

Bovendien volgen onze experten tal van opleidingen waardoor ze in hun vakgebied steeds up-to-date blijven. Tijdens onze ondersteuning zorgen wij graag voor kennisoverdracht on the job aan de medewerkers van uw organisatie.
 

3) Goesting

Sommige taken zijn vervelend voor de ene, maar uitdagend voor de andere. Ontbreekt het u aan goesting bij een bepaalde taak? Het zou jammer zijn mochten bepaalde projecten niet slagen omdat andere taken meer energie geven. Gelukkig hebben we bij Orbid een sterke equipe van professionals, elk met hun eigen specialisaties en passies. 'Goesting' is bovendien één van onze bedrijfswaarden.
 

4) Flexibiliteit

Ook om een collega tijdelijk te vervangen - denk maar aan ziekte, een zwangerschap of de zoektocht naar een nieuwe collega - kan u Orbid inschakelen. Wij kunnen snel en flexibel schakelen, en hebben geen lange inwerkingsperiode nodig om uw organisatie en noden te leren kennen.

Evengoed passen we de frequentie van onze ondersteuning aan volgens uw noden. Zo kunnen we hoger schakelen in drukke periodes of bij bepaalde projecten, of minder vaak langskomen in kalmere periodes.
 

5) Objectieve blik en klankbord

Een externe partij betekent een objectieve blik. De Orbid-consultants bekijken volgens onze klanten een bepaald project, probleem of situatie op een onafhankelijke manier, los van bedrijfsinterne tradities.

De consultants van Orbid vormen een ideaal klankbord om bepaalde ideeën af te stemmen. Daarnaast bieden wij ook een frisse kijk op uw onderneming. Wij bekijken de zaken vanuit een andere invalshoek, zonder enige vooroordelen. Door onze ervaring in verschillende ondernemingen, kunnen wij terugvallen op originele ideeën, best practices en lessons learned.
 

6) Beheersbare kosten

Doordat u geen eigen medewerkers hoeft te zoeken of op te leiden, bespaart u heel wat kosten. Bovendien komen de Orbid-consultants langs tegen een vaste kost waardoor u dit perfect kan budgetteren. U komt niet voor verrassingen te staan en u kan dit perfect rapporteren aan het management.
 

7) Betrokkenheid

Het is niet altijd evident om ervoor te zorgen dat een vernieuwing of bepaald project gedragen wordt door alle medewerkers. Bij Orbid hebben we een ruime expertise in het doen landen van projecten en besteden we heel wat aandacht aan de betrokkenheid van uw medewerkers. Wij denken steeds mee als 'eigen' medewerker en hebben oog voor efficiëntie, resultaatgerichtheid en user adoption.

Interesse in de flexibele ondersteuning van Orbid?

Ontdek hier onze aanpak en wat Orbid voor u kan betekenen. Contacteer vrijblijvend onze experten, wij helpen u graag verder.

Of lees gerust wat klanten zoals Renewi, Pyramid, Tremec, Elaflex en Zorg-Saam vertellen over onze flexibele ondersteuning.

Contacteer me over deze oplossing

  • Wij beheren uw gegevens conform onze privacyverklaring

Onze aanpak

FlexStaffing: flexibele ondersteuning in HR, Quality en ICT & Software

Dankzij de Orbid FlexStaffing kan u rekenen op de flexibele ondersteuning van experten in de domeinen HR, Quality en ICT & Software. Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming.

Lees meer »