U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

7 redenen om te kiezen voor FlexStaffing

Waarom doen ondernemingen een beroep op Orbid voor flexibele ondersteuning op het vlak van ICT & Software en HR? We selecteerden zeven redenen om te kiezen voor flexstaffing uit de reacties van onze klanten.

Waarom kiezen voor flexstaffing van Orbid?

1) Extra handen

In drukke periodes moeten bepaalde taken wijken of geraken ze maar half afgewerkt. Het gevoel van tijdsgebrek neemt toe en sommige projecten geraken niet gelanceerd. 'Geen tijd' bestaat nochtans niet, 'geen prioriteit' wel. Extra handen zijn in dit geval geen overbodige luxe.

Door een beroep te doen op flexstaffing met Orbid krijgt u gedreven experten ter beschikking, waardoor uw eigen medewerkers zich kunnen focussen op hun hoofdtaken en projecten.
 

2) Knowhow en ervaring

Om in te spelen op de wervelwind aan evoluties of om een specifiek project tot een goed einde te brengen, beschikken ondernemingen niet altijd over de juiste kennis of ervaring.

Experten van Orbid kunnen op dit vlak een helpende hand bieden door met behulp van flexstaffing hun ervaring en kennis binnen verschillende sectoren toe te passen. Bovendien volgen onze medewerkers tal van opleidingen waardoor ze in hun vakgebied steeds up-to-date blijven. Wij zorgen daarnaast graag voor kennisoverdracht on the job aan de medewerkers van uw organisatie.
 

3) Goesting

Sommige taken zijn vervelend voor de ene persoon, maar uitdagend voor de andere. Zo kan het voorkomen dat de goesting voor een bepaald project of taak ontbreekt. Met als gevolg dat deze opdrachten vooruitgeschoven worden. Gelukkig hebben we bij Orbid een sterke ploeg van professionals, elk met hun eigen specialisaties en passies, die klaarstaat om u te helpen dankzij flexstaffing. 'Goesting' is bovendien één van onze bedrijfswaarden.
 

4) Flexibiliteit

De nood aan ondersteuning kan in bepaalde periodes toenemen of afnemen. Daarom kan u via de Orbid FlexStaffing de intensiteit van de ondersteuning steeds aanpassen aan uw noden. Zo kunnen we hoger schakelen in drukke periodes of bij bepaalde projecten, of minder vaak langskomen in kalmere periodes.
Ook om een collega tijdelijk te vervangen - denk maar aan ziekte, een zwangerschap of de zoektocht naar een nieuwe collega - kan u Orbid inschakelen. Onze medewerkers hebben geen lange inwerkingsperiode nodig om uw organisatie en noden te leren kennen.
 

5) Objectieve blik en klankbord

De Orbid-experten bekijken een bepaald project, probleem of situatie op een onafhankelijke manier, los van bedrijfsinterne tradities. Onze medewerkers vormen een objectief klankbord om bepaalde ideeën af te stemmen. Daarnaast bieden wij ook een frisse kijk op uw onderneming. Door onze ervaring in verschillende ondernemingen, kunnen wij terugvallen op originele ideeën, best practices en lessons learned.
 

6) Beheersbare kosten

Doordat u geen eigen medewerkers hoeft te zoeken of op te leiden, bespaart u heel wat kosten indien u kiest voor flexstaffing. Bovendien komen de Orbid-consultants langs tegen een vaste kost waardoor u dit perfect kan budgetteren. U komt niet voor verrassingen te staan en u kan dit steeds rapporteren aan het management.
 

7) Betrokkenheid

Het is niet altijd evident om ervoor te zorgen dat een vernieuwing of bepaald project gedragen wordt door alle medewerkers. Bij Orbid hebben we ervaring in het implementeren en lanceren van projecten en besteden we heel wat aandacht aan de betrokkenheid van uw medewerkers. Wij denken steeds mee als 'eigen' medewerker en hebben oog voor efficiëntie, resultaatgerichtheid en user adoption.

Interesse in de flexibele ondersteuning van Orbid FlexStaffing?

Ontdek hier onze aanpak en wat Orbid voor u kan betekenen. Contacteer vrijblijvend onze experten, wij helpen u graag verder.

Of lees gerust wat klanten zoals AlertisRenewi, Tremec, Rf-Technologies en Zorg-Saam vertellen over onze flexibele ondersteuning.

Inspiratie opdoen over Orbid FlexStaffing? Download onze gids.

Contacteer ons

Contacteer me over deze oplossing

  • Wij beheren uw gegevens conform onze privacyverklaring

Onze aanpak

FlexStaffing: flexibele ondersteuning in ICT, Software en HR

Dankzij de Orbid FlexStaffing kan u rekenen op de flexibele ondersteuning van experten in de domeinen ICT, Software en HR. Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming.

Lees meer »