U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

Orbid Consultancy - flexibele ondersteuning in IT, Software en HR

Komt u tijd of mensen tekort? Ervaart uw onderneming een piek in werklast? Is er nood aan specifieke expertise en kennis voor een bepaald project? Bij Orbid vindt u consultancy op maat van uw noden.

  • +140 consultants binnen ICT, Software en HR
  • >20 jaar ervaring bij +700 klanten
  • Pragmatisch & resultaatgericht
  • Flexibele ondersteuning op maat

Tel: 09 272 99 11 Contacteer ons via mail

Dankzij onze consultancy oplossing 'Orbid Flexstaffing' kan u rekenen op betrouwbare en onmiddellijk inzetbare ondersteuning van specialisten.

IT & Software HR
IT analyst HR medewerker/generalist
IT developer (.NET, Office 365) HR officer
IT system/network engineer HR recruiter
IT consultant (technical) Talent acquisition expert
IT consultant Dynamics 365 (ERP, Sales) Assessor/assessment consultant
Consultant Office 365 (Teams, SharePoint, PowerPlatform) HR coordinator
IT project manager HR business partner
IT architect HR consultant
IT manager HR manager

3 redenen om te kiezen voor Orbid Consultancy

1) Kies voor innovatieve oplossingen onderbouwd met kennis

Wie kiest voor onze consultants kiest voor gerichte en innovatieve oplossingen. Door jaren ervaring kunnen onze consultants u altijd de juiste kennis en advies meegeven om de verschillende processen binnen uw bedrijf te optimaliseren.

2) Voordeliger dan een voltijdse werknemer

Onze experten hebben geen nood hebben aan een lange inwerkperiode of opleiding. U kunt ze inhuren wanneer u ze nodig hebt en ze gaan direct voor u aan de slag. Benieuwd wat onze consultants voor uw bedrijf kunnen betekenen? Contacteer vandaag nog de experten van Orbid.

3) Flexibel inzetbaar volgens de noden

Dankzij FlexStaffing via Orbid heeft u zelf de touwtjes in handen. U beslist zelf wanneer en hoe frequent u een consultant inschakelt. Zo behoudt u te allen tijde de controle over de timings, budgetten en knowhow. Een expert kan dus één of meerdere dagen per week of per maand ingezet worden ter ondersteuning.

Neem contact op met een professional

Consultancy & outsourcing in verschillende domeinen

IT consultancy

Een krachtige ICT-infrastructuur vormt de fundering van een succesvolle onderneming. Veiligheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit, snelheid: het zijn maar enkele van de topprioriteiten op ons lijstje. De keuze voor de juiste onderdelen is afhankelijk van tal van factoren. Orbid staat u graag bij met helder advies en de gepaste ondersteuning. Dit kan bij u ter plaatse (on premise), in de cloud of via een mix van beide (hybrid IT). Vertrouw op onze IT consultant voor begeleiding en implementatie op maat.

Software consultancy

Wil u online samenwerken met Microsoft-apps binnen Office 365 zoals Teams? Wil u uw bedrijfsprocessen digitaliseren via tools zoals Dynamics 365 of Orbid-software? Of wil u software op maat van uw bedrijf laten ontwikkelen? Onze consultant begeleidt u

HR consultancy

Nieuwe medewerkers rekruteren is niet evident. Via de Orbid in-house recruitment ondersteunen onze recruiters en HR-consultants u ter plaatse in uw bedrijf. We helpen u eveneens bij assessment centers, het uitvoeren van een HR-scan en het ondersteunen van uw HR-beleid. Laat u bijstaan door onze HR experten met ervaring in verschillende sectoren. 

Ontdek hier alles over onze FlexStaffing-aanpak

Interesse?

Benieuwd wat onze consultants voor uw bedrijf kunnen betekenen? Contacteer vandaag nog de experten van Orbid!

Ontdek ons aanbod rond IT, software en HROf lees hier 7 redenen om in te zetten op flex staffing.


 

Contacteer me over deze oplossing

  • Wij beheren uw gegevens conform onze privacyverklaring

Onze aanpak

FlexStaffing: flexibele ondersteuning in ICT, Software en HR

Dankzij de Orbid FlexStaffing kan u rekenen op de flexibele ondersteuning van experten in de domeinen ICT, Software en HR. Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming.

Lees meer »