U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

Orbid Consultancy - flexibele ondersteuning in IT, Software en HR

Komt u tijd of mensen tekort? Ervaart uw onderneming een piek in werklast? Is er nood aan specifieke expertise en kennis voor een bepaald project? Bij Orbid vindt u consultancy op maat van uw noden.

  • +140 consultants binnen ICT, Software en HR
  • >20 jaar ervaring bij +700 klanten
  • Pragmatisch & resultaatgericht
  • Flexibele ondersteuning op maat

Boek uw consultant Tel: 09 272 99 11 Contacteer ons via mail

Dankzij onze consultancy oplossing 'Orbid Flexstaffing' kan u rekenen op betrouwbare en onmiddellijk inzetbare ondersteuning van specialisten.

Hoe kan Orbid u ondersteunen via FlexStaffing?

IT & Software HR
IT Analyst HR medewerker/generalist
IT Developer (.NET, Office 365) HR Officer
IT System/Network Engineer HR Recruiter
IT Consultant (technical) Talent Acquisition Expert
IT Consultant Dynamics 365 (ERP, Sales) Assessor/assessment Consultant
Consultant Office 365 (Teams, SharePoint, PowerPlatform) HR Coordinator
IT Project Manager HR Business Partner
IT Architect HR Consultant
IT Manager HR Manager

Wat is een consultant?

Een consultant of adviseur is een specialist in een bepaalde discipline die zijn deskundigheid aanwendt om bedrijven en personen van advies te voorzien. Wanneer men spreekt over consultancy, betreft het doorgaans management en business consulting, die erop gericht zijn vooral operationele en strategische processen binnen een onderneming succesvoller te laten verlopen.

3 redenen om te kiezen voor Orbid Consultancy

1) Kies voor innovatieve oplossingen onderbouwd met kennis

Wie kiest voor onze consultants kiest voor gerichte en innovatieve oplossingen. Door jaren ervaring kunnen onze consultants u altijd de juiste kennis en advies meegeven om de verschillende processen binnen uw bedrijf te optimaliseren.

2) Voordeliger dan een voltijdse werknemer

Onze experten hebben geen nood hebben aan een lange inwerkperiode of opleiding. U kunt ze inhuren wanneer u ze nodig hebt en ze gaan direct voor u aan de slag. Benieuwd wat onze consultants voor uw bedrijf kunnen betekenen? Contacteer vandaag nog de experten van Orbid.

3) Flexibel inzetbaar volgens de noden

Dankzij FlexStaffing via Orbid hebt u zelf de touwtjes in handen. U beslist zelf wanneer en hoe frequent u een consultant inschakelt. Zo behoudt u te allen tijde de controle over de timings, budgetten en knowhow. Een expert kan dus één of meerdere dagen per week of per maand ingezet worden ter ondersteuning.

Neem contact op met een professional

Wat doet een Orbid consultant?

IT consultancy

Werk maken van een performante ICT-infrastructuur? Uw onderneming en IT-omgeving future-proof maken, on premise, hybrid of in de cloud? Vertrouw op onze IT consultant voor begeleiding en implementatie op maat. Ook voor een effectief strategiebeleid of projecten rond IT security.

Software consultancy

De klassieke kantoorruimte evolueert steeds meer naar een digitale werkomgeving. In welke mate evolueerde uw organisatie al mee? Met welke innovatieve softwareoplossingen automatiseert en optimaliseert u uw bedrijfsprocessen? Onze consultant begeleidt u hierbij. 

HR consultancy

Rekruteren is een vak apart. Laat u daarom bijstaan door onze HR-experten met ervaring in verschillende sectoren. Ook voor assessment & development centers en het laten groeien van talenten kan u een beroep doen op onze HR consultant.

Ontdek ons aanbod rond IT, software en HR. Of lees hier 7 redenen om in te zetten op FlexStaffing.

Bij Orbid kan u terecht voor verschillende soorten consultancy en outsourcing:

  • IT consultants
  • Software consultants
  • HR consultants

Voor extra ondersteuning op de werkvloer of gespecialiseerde adviesverlening, Orbid biedt u verschillende opties aan via FlexStaffing.

Ontdek hier alles over FlexStaffing

Waarom kiezen voor een Orbid consultant?

Om te groeien als onderneming en voor te blijven op de concurrentie, zet u in op technologie en mensen. Vaak ontbreekt het u aan tijd of tools om een groei- of verbeterproject in goede banen te leiden. Of heeft u vooral nood aan een externe en frisse kijk op uw huidige processen en systemen. Kiezen voor consultancy is kiezen voor innovatieve oplossingen, onderbouwd met kennis, ervaring en best practices

Bovendien hoeft u geen budget vrij te maken voor de aanwerving van een nieuwe (voltijdse) collega. Een consultant is een tijdelijke aanvulling op uw interne vacatures.

Contacteer ons

Contacteer me over deze oplossing

  • Wij beheren uw gegevens conform onze privacyverklaring

Onze aanpak

FlexStaffing: flexibele ondersteuning in ICT, Software en HR

Dankzij de Orbid FlexStaffing kan u rekenen op de flexibele ondersteuning van experten in de domeinen ICT, Software en HR. Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming.

Lees meer »