U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

De troeven van consultancy en HR-outsourcing

Experten in HR zijn onmisbaar in elke onderneming en elke sector. Niet enkel voor werving en selectie, maar ook voor het meten en ontwikkelen van talenten. Een degelijk en doordacht HR-beleid uitstippelen voor uw bedrijf is geen eenvoudige zaak. Het zal u dan ook niet verbazen dat steeds meer bedrijven kiezen voor HR-consultancy. Maak kennis met de HR-consultants van Orbid.

Ontdek onze HR consultancy oplossingen 

Wat doet een consultant in HR-outsourcing?

Een HR-consultant adviseert organisaties bij het vinden & ontwikkelen van talenten. De consultant komt in contact met verschillende bedrijven en sectoren en kan u met een bekwame en frisse kijk ondersteunen in het wervingsproces.

Het takenpakket van onze consultant HR wordt specifiek op uw noden en budget afgestemd. Een greep uit de taken binnen HR-outsourcing zijn:

Wat zijn de troeven van HR-outsourcing inzake rekrutering?

Onze HR-experten hebben een uitgebreid netwerk en ervaring. Een consultant HR komt immers in contact met verschillende bedrijven en sectoren waardoor de consultant u steeds met een bekwame en frisse kijk kan ondersteunen in het wervingsproces. Nieuwe technieken of processen worden hierbij doorgegeven om uw proces zo goed mogelijk te optimaliseren.

Bij Orbid, als partner in HR-consultancy, bieden we helder advies op basis van een uitgebreide screening. Ook na de indiensttreding volgen we samen met u op hoe de nieuwe medewerker zich integreert. Hoe lang we u hierbij ondersteunen, kiest u volledig zelf.

Door middel van FlexStaffing hebt u de touwtjes in handen. U kiest hoe vaak en wanneer onze HR-consultant advies of ondersteuning komt geven in uw bedrijf.

Wat houdt de HR-consultancy op het vlak van recruitment in?

Denkt u de juiste talenten al in huis te hebben, maar in een andere functie? Ons development center richt zich op interne doorstroming en het verder ontwikkelen van uw huidige medewerkers. 

Waarom rekrutering en HR-consultancy uitbesteden?

Rekruteren is een vak apart. Elk bedrijf zoekt gekwalificeerde medewerkers. Het vinden van de juiste kandidaten is niet evident en vraagt heel wat tijd en expertise. Bovendien is iedere sector en ieder bedrijf uniek. Zo gelden dikwijls andere vereisten voor potentiële kandidaten.

HR-experten die hier het hoofd aan kunnen bieden zijn niet in elk bedrijf aanwezig. Vaak is het ook geen noodzaak om hiervoor iemand op payroll te hebben, of is er door een tijdelijke piek nood aan extra resources. U kiest dan ook best voor een HR-partner met een onderbouwde aanpak en ruime ervaring zoals de Orbid consultants HR.

Ontdek de HR-outsourcing van Orbid

Interesse in HR-consultancy?

Benieuwd wat onze consultants voor uw bedrijf kunnen betekenen? Contacteer vandaag nog de experten van Orbid! Ontdek ook onze consultancy in ICT en software.

 

Contacteer me over deze oplossing

  • Wij beheren uw gegevens conform onze privacyverklaring

Onze aanpak

FlexStaffing: flexibele ondersteuning in ICT, Software en HR

Dankzij de Orbid FlexStaffing kan u rekenen op de flexibele ondersteuning van experten in de domeinen ICT, Software en HR. Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming.

Lees meer »