U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

De troeven van HR outsourcing

Experten in HR zijn onmisbaar in elke onderneming en elke sector. Niet enkel voor werving en selectie, maar ook voor het meten en ontwikkelen van talenten. Het zal u dan ook niet verbazen dat steeds meer bedrijven kiezen voor HR-consultancy.

Ontdek onze consultancy oplossingen 

Wat doet een HR-consultant?

Een HR-consultant houdt zich bezig met het personeelsbeleid en het organisatiebeleid van een bedrijf. Als experts binnen hun vak zullen ze advies geven aan het management en ondersteuning bieden op de werkvloer inzake recruitment. 

Het takenpakket van onze consultant HR wordt specifiek op uw noden en budget afgestemd. Een greep uit de taken binnen HR-ondersteuning zijn:

  • Opstellen van functie- en competentieprofielen voor uw openstaande vacatures
  • Sollicitatiegesprekken, assessment centers en development centers uitvoeren
  • Ontwikkeling en implementatie van programma’s gericht op professionele en persoonlijke ontwikkeling
  • Verbeteren van de communicatie en teamwerking via inzicht in elkaars persoonlijkheden
  • Coaching van leidinggevenden
  • Optimaliseren van uw employer branding
  • Ondersteunen van HR-processen

Wat zijn onze troeven inzake rekrutering?

Onze HR-experten hebben een uitgebreid netwerk en ervaring. Een consultant HR komt immers in contact met verschillende bedrijven en sectoren waardoor de consultant u steeds met een bekwame en frisse kijk kan ondersteunen in het wervingsproces. Nieuwe technieken of processen worden hierbij doorgegeven om uw proces zo goed mogelijk te optimaliseren.

Bij Orbid, als partner in HR-outsourcing, bieden we helder advies op basis van een uitgebreide screening. Ook na de indiensttreding volgen we samen met u op hoe de nieuwe medewerker zich integreert. Hoe lang we u hierbij ondersteunen, kiest u volledig zelf.

Door middel van FlexStaffing hebt u de touwtjes in handen. U kiest hoe vaak en wanneer onze HR-consultant advies of ondersteuning komt geven in uw bedrijf.

Orbid in-house recruitment consultancy

Denkt u de juiste talenten al in huis te hebben, maar in een andere functie? Ons development center richt zich op interne doorstroming en het verder ontwikkelen van uw huidige medewerkers. 

Waarom rekrutering uitbesteden?

Rekruteren is een vak apart. Elk bedrijf zoekt gekwalificeerde medewerkers. Het vinden van de juiste kandidaten is niet evident en vraagt heel wat tijd en expertise. Bovendien is iedere sector en ieder bedrijf uniek. Zo gelden dikwijls andere vereisten voor potentiële kandidaten.

HR-experten die hier het hoofd aan kunnen bieden zijn niet in elk bedrijf aanwezig. Vaak is het ook geen noodzaak om hiervoor iemand op payroll te hebben, of is er door een tijdelijke piek nood aan extra resources. U kiest dan ook best voor een HR-partner met een onderbouwde aanpak en ruime ervaring zoals de Orbid consultants HR.

Ontdek de in-house recruitment van Orbid

Interesse?

Benieuwd wat onze consultants voor uw bedrijf kunnen betekenen? Contacteer vandaag nog de experten van Orbid! Ontdek ook onze consultancy in ICT en software.

 

Contacteer me over deze oplossing

  • Wij beheren uw gegevens conform onze privacyverklaring

Onze aanpak

FlexStaffing: flexibele ondersteuning in ICT, Software en HR

Dankzij de Orbid FlexStaffing kan u rekenen op de flexibele ondersteuning van experten in de domeinen ICT, Software en HR. Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming.

Lees meer »