U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

De troeven van een software consultant

De juiste software op maat van uw bedrijf biedt u een concurrentieel voordeel. Maar wat als de knowhow en tijd ontbreekt om cruciale bedrijfsprocessen in uw organisatie te automatiseren of te optimaliseren? De ontwikkeling en implementatie van software is immers een hele opgave. Neem daarom een software consultant onder de arm en geniet van alle troeven van een consultant. Vertrouw hierbij op Orbid als uw partner in consultancy.

Boek hier uw software consultant

Wat doet een software consultant?

Een software consultant biedt ondersteuning en advies om de juiste software aan te reiken voor een bedrijf. Ze zoeken passende oplossingen op maat van de noden van een bedrijf. Dit zorgt voor een efficiëntere aanpak en optimalisatie van de huidige processen.

Waarom kiezen voor software outsourcing?

Of u nu nood hebt aan een CRM-consultant, een Microsoft expert, of een ontwikkelaar van software op maat, onze consultants bieden passende oplossingen en ondersteuning. Uw project wordt van start tot eind, en eventueel zelfs nog daarna, in goede banen geleid door experten in hun vakgebied.

Eén van de troeven van consultancy is dat u tijdelijk iemand op kantoor krijgt door middel van ons FlexStaffing systeem. De consultant heeft een frisse kijk op uw huidige processen en softwareapplicaties. Waar is verbetering mogelijk? Welke softwareoplossing is op maat van uw noden?

Welke softwareoplossingen worden aangeboden?

Tools zoals Office 365, SharePoint en Teams helpen u bij de evolutie naar een digitale werkplek. Ze laten u toe om vlot online samen te werken en professioneel te communiceren. Niet enkel intern, maar ook met externe partijen.

De CRM-consultant biedt u dan weer een waaier aan innovatieve oplossingen voor het optimaal online beheren van uw relaties met klanten, partners en leveranciers. Naast CRM adviseren we u binnen Dynamics 365 ook graag over het nieuwste ERP-pakket van Microsoft, Business Central. Zo kan u vlot uw financiële en operationele processen digitaliseren.

Bedrijven kiezen echter ook vaak voor software op maat omdat bepaalde functionaliteiten binnen de standaard softwarepakketten niet aan hun specifieke behoeften voldoen. Ook hier helpen de software consultants van Orbid u graag mee. De ontwikkeling van software op maat laat bedrijven toe om hun dagelijke processen te optimaliseren, én efficiënter te laten verlopen. We gebruiken hiervoor performante technologieën zoals .NET, Microsoft Office, Aurelia, Bootstrap en Blazor.

Ontdek al onze software oplossingen

Wat mag u nog verwachten van software consultancy?

Alles begint uiteraard bij het kiezen en implementeren van de juiste software voor uw business. Een Orbid consultant werkt niet voor, maar samen met u aan een project. Onze consultants denken mee, adviseren, implementeren en volgen op. U bepaalt zelf voor welke vernieuwingsprojecten of migraties u de consultant inzet, alsook voor hoelang, door middel van FlexStaffing.

De consultant van Orbid gaat altijd zeer transparant en resultaatgericht te werk. U kan dus rekenen op kennis en ervaring om uw eigen mensen te ondersteunen, te begeleiden en te coachen.

Interesse?

Benieuw wat onze consultants voor u bedrijf kunnen betekenen? Contacteer vandaag nog de experten van Orbid! Ontdek ook onze consultancy in ICT en HR.

Contacteer me over deze oplossing

  • Wij beheren uw gegevens conform onze privacyverklaring

Onze aanpak

FlexStaffing: flexibele ondersteuning in ICT, Software en HR

Dankzij de Orbid FlexStaffing kan u rekenen op de flexibele ondersteuning van experten in de domeinen ICT, Software en HR. Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming.

Lees meer »