U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

Microsoft Dynamics 365 Business Central: all-in-one ERP-oplossing

Om de verschillende afdelingen van uw bedrijf op elkaar af te stemmen, heldere inzichten te krijgen en processen te vereenvoudigen, versnellen en automatiseren, komt u er niet met losse oplossingen. Sterker nog, u vergroot de complexiteit, bemoeilijkt het inzicht en zet een rem op de groei. Daarom kiezen organisaties voor uitbreidbare cloud ERP-oplossingen die afdelingen, medewerkers, data en processen samenbrengen. Ontdek de voordelen van Business Central, de nieuwste ERP-software van Microsoft.

Bent u op zoek naar een (nieuw) modern ERP-systeem dat helemaal voldoet aan uw eisen, altijd en overal bereikbaar is en mee-evolueert met uw organisatie? Vraag hier onze webinar aan en ontdek waarom Business Central de ideale fit is voor uw organisatie.

Webinar bekijken Download whitepaper Download factsheet FIT Finance

Wat is Business Central?

Business Central, onderdeel van Dynamics 365, helpt u om uw boekhouding, sales, service en operations met elkaar te verbinden. Dankzij deze all-in-one oplossing kan u uw bedrijfsprocessen stroomlijnen, uw klanten nog beter ondersteunen én betere beslissingen nemen.

Business Central is de all-in-one oplossing om uw bedrijsprocessen te stroomlijnen, uw klanten nog beter te ondersteunen en betere beslissingen te nemen.

Waarvoor dient Business Central?

  • Uw boekhouding en financiën beheren: neem onderbouwde beslissingen op basis van realtime cijfers, versnel de financiële afwikkeling & rapportering en verbeter de nauwkeurigheid van prognoses.
  • Uw supply chain automatiseren en beveiligen: optimaliseer voorraadniveaus, vermijd verloren verkopen en beperk uw tekorten.
  • Uw projecten op schema en binnen budget houden: beheer klantprojecten, plan met precisie de nodige resources, volg de facturering op en analyseer projectprestaties.
  • Uw processen optimaliseren: genereer op basis van prognoses automatisch productieplannen, realiseer een efficiënte orderverwerking en optimaliseer de productiecapaciteit en resources

Laat u inspireren in onze gratis whitepaper en neem een digitale voorsprong. - Orbid

De voordelen van Business Central

Aanpak Orbid

Aanpak van Orbid voor implementatie van Business CentralFit Finance

Wil u Business Central in eerste instantie enkel gebruiken om de boekhouding van uw bedrijf te beheren? Ontdek dan de Business Central FIT Finance van Orbid!

Bekijk hier de FIT Finance

Interesse?

Wenst u meer info, een demo of een vrijblijvende offerte? Contacteer dan gerust onze experten, wij helpen u graag verder. 

Contact  Webinar bekijken

Meer info?

Contacteer me over deze oplossing

  • Wij beheren uw gegevens conform onze privacyverklaring

Onze aanpak

FlexStaffing: flexibele ondersteuning in ICT, Software en HR

Dankzij de Orbid FlexStaffing kan u rekenen op de flexibele ondersteuning van experten in de domeinen ICT, Software en HR. Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming.

Lees meer »