U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

Exact Software: krachtige software op maat van uw onderneming

-    Stroomlijnen van productie, handel, boekhouding en projecten.
-    Gebruik Exact Online om altijd en overal uw administratie te beheren.
-    Koppel Exact Software aan EDI om snel en efficiënt informatie uit te wisselen.

Een stabiele IT, krachtige software, een sterke HR, optimale productiviteit en een uitstekende kwaliteit. De hoofdingrediënten van een goed functionerende onderneming in snel veranderende tijden! Gelukkig zijn deze ingrediënten makkelijk te vertalen in één softwarepakket: Exact Software. 

Wat is Exact (Online) ERP Software?

In amper 10 jaar tijd wist het Nederlandse Exact uit te groeien tot marktleider in software voor financiële administratie. Dankzij die ongelooflijke groei kon het bedrijf meerdere ondernemingen overnemen en werd Exact Software dé oplossing voor het stroomlijnen van uw productie, handel, boekhouding en projecten

Wat is Exact Online?

De cloud versie van het administratiepakket van Exact Software. Exact Online maakt uw administratie altijd en overal beschikbaar. Steeds meer Belgische kmo’s kiezen voor cloud oplossingen in plaats van een eigen IT-infrastructuur te onderhouden. Efficiënt online samenwerken was dan ook nooit zo eenvoudig. Orbid ondersteunt u hierbij van de uitrol tot het onderhoud. 

EDI koppelen aan Exact Software

Om binnen de huidige bedrijfsstandaarden zaken te doen, is snel en flexibel informatie uitwisselen key. Daarom ontwikkelde Orbid een EDI-platform (Elektronic Data Interchange) waarmee u digitaal communniceert met uw klanten of leveranciers en koppelde het als eerste in België aan Exact Software. U bespaart tijd, kosten en voorkomt handmatige fouten. 

Facturen digitaal verwerken in Exact

Het verwerken van een inkoopfactuur kost een organisatie gemiddeld 20 euro; door dit proces van boeken, controleren en goedkeuren te automatiseren, bespaart u dus kostbare tijd. Orbid kan de software van Scansys koppelen aan uw Exact software waardoor u vlot facturen kan inscannen en goedkeuren in Exact.

De rol van Orbid 

Orbid is Exact Online – integrator. Als preferentiële partner hebben we jarenlange ervaring met het implementeren van Exact, welke module u ook kiest. Heeft u nood aan software op maat omdat bepaalde functionaliteiten binnen de standaard softwarepakketten niet beantwoorden aan uw specifieke bedrijfsbehoeften? We luisteren naar uw noden en ontwikkelen samen met u een gepaste oplossing. 

Meer weten over onze oplossingen en diensten? Contacteer de experten van Orbid.
 

Contacteer me over deze oplossing

  • Wij beheren uw gegevens conform onze privacyverklaring

Onze aanpak

FlexStaffing: flexibele ondersteuning in ICT, Software en HR

Dankzij de Orbid FlexStaffing kan u rekenen op de flexibele ondersteuning van experten in de domeinen ICT, Software en HR. Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming.

Lees meer »