U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

Microsoft Power Apps: het enige platform voor al uw zakelijke apps

Met Microsoft Power Apps - onderdeel van Power Platform - biedt Microsoft een platform waarop u al uw bestaande zakelijke apps kan beheren en alle nieuwe apps die u nodig hebt eenvoudig kan bouwen. Dankzij Power Apps kan u Office 365 en Dynamics 365 aanpassen en uw productiviteit verbeteren. Pas SharePoint Online aan, gebruik Power Apps met Microsoft Teams en bouw apps voor Dynamics 365. Het systeem automatiseert uw apps in bedrijfsprocessen zoals Microsoft Power Automate en verbindt uw gegevens in de ingebouwde Common Data Service.

Ontdek de mogelijkheden in onze gratis webinar

Voordelen Microsoft PowerApps - Orbid

Wat Microsoft Power Apps biedt

Microsoft Power Apps is opgemaakt uit 3 hoofdonderdelen:

  • De Canvas-app is de meest creatieve optie. U past het design en de gebruikersinterface aan volgens uw noden en voorkeuren. Bovendien kan u ook gegevens die u nu al in een andere Microsoft app hebt staan gemakkelijk importeren om te dienen als basis. U start dus gemakkelijk vanuit SharePoint of een bestaand voorbeeld, maar u begint ook even vlot vanaf een leeg blad met de Canvas-app.
  • Bij modelgestuurde apps maakt u formulieren, bedrijfsregels en processtromen op maat. U begint dus met een bepaald ontwerp en past het aan tot het helemaal is wat u nodig hebt. U kan dan ook tot in het kleinste detail zo'n model naar uw hand zetten.
  • Het laatste luik is de Common Data Service. Daarmee kan u alle standaard en aangepaste bedrijfsapps opslaan in standaard of aangepaste entiteiten. Die entiteiten zijn vergelijkbaar met een tabel waarin alle gegevens worden opgeslagen in logische sets per app. De gegevens kunnen op hun beurt ook dienen als basis voor nieuwe apps.

Connecteer met 200 cloud services

Voor alle apps zijn er gegevens nodig. We maken het met de meer dan 200 connectoren voor vele populaire cloudservices eenvoudig om uw gegevens beschikbaar te maken voor apps, zelfs uw on-premises gegevens.

Maak uw gegevens beschikbaar met meer dan 200 connectoren - Orbid

Waarom Orbid-ondersteuning bij Microsoft app development?

Uw bestaande apps op de juiste plaats krijgen en alles zo optimaal mogelijk koppelen, kan een uitdaging zijn. Zeker als u pas begint te werken met Microsoft Power Apps en de Canvas-app is het aan te raden ondersteuning te zoeken. Waar wil u starten vanuit een bestaand concept? Welke apps wil u starten vanuit een leeg blad in de Canvas-app?

De experts van Orbid bieden een antwoord. Samen met u bekijken ze uw noden en gaan ze op zoek naar de meest pragmatische implementatie mogelijk van uw Microsoft app development.

Interesse?

Wil u meer weten over wat Orbid kan betekenen voor u op het vlak van Power Apps? Contacteer gerust onze experten, wij helpen u graag verder. Wil u graag de mogelijkheden ontdekken van Power Apps? Vraag hier onze gratis webinar met demo aan.

Contacteer ons Ontdek de mogelijkheden in onze gratis webinar

Ontdek ook alles over Microsoft Power PlatformMicrosoft Power BI en Microsoft Power Automate.

Microsoft Power Platform

App in a Day

Tijdens een Orbid-webinar rond Power Platform waren AMAB en Bob Monteyne de twee gelukkige winnaars van een ‘app in a day’, waarbij Orbid gratis een app voor hen zou ontwikkelen.

Bob Monteyne AMAB

Contacteer me over deze oplossing

  • Wij beheren uw gegevens conform onze privacyverklaring

Onze aanpak

FlexStaffing: flexibele ondersteuning in ICT, Software en HR

Dankzij de Orbid FlexStaffing kan u rekenen op de flexibele ondersteuning van experten in de domeinen ICT, Software en HR. Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming.

Lees meer »