U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

Microsoft Power BI: tover uw data om tot interactieve dashboards en inzichten

Als bedrijf beschikt u over een schat aan informatie, die vaak verspreid zit op verschillende plaatsen. Via Microsoft Power BI - onderdeel van Power Platform - kan u data uit verschillende bronnen centraliseren, structureren en omzetten in uniforme, visuele dashboards waarop u gefundeerde beslissingen kan baseren. Ontdek de voordelen voor uw bedrijf.

Start met Microsoft Power BI

Afbeelding van de interface van Microsoft Power BI door Orbid

Wat is Microsoft Power BI?

We merken bij veel ondernemingen dat hun data verspreid staat over verschillende plaatsen, in diverse software tools en bij verschillende medewerkers. Rapportering gebeurt ook in verschillende tools (zoals Excel) en op verschillende manieren. Zo is het niet evident om vlot inzichten te halen uit uw bedrijfsdata.

Microsoft Power BI staat voor Business Intelligence en is een krachtige business reporting tool die u inzichten verschaft op basis van uw bedrijfsdata. Wat zijn de voordelen van Power BI voor uw bedrijf?

  • Verzamel en structureer uw bedrijfsdata in één tool
  • Tover uw bedrijfsdata snel om tot aantrekkelijke en uniforme dashboards en rapporten
  • Analyseer realtime data in één oogopslag en neem gefundeerde beslissingen
  • Werk veilig samen aan dashboards en interactieve rapporten op maat van uw bedrijf
  • Werk binnen de Microsoft-omgeving en connecteer vlot met andere apps

Ondersteuning bij het opzetten van Microsoft Power BI

Orbid helpt u om beslissingsondersteunende informatie op het juiste moment in de juiste vorm te gieten via Business Intelligence met Power BI en management dashboards. Zo krijgt u als manager een waardevolle tool die u helpt om uw beleid mee vorm te geven. Gartner bevestigt onze keuze en plaatste Microsoft al 12 jaar op rij aan de top van de BI-software.

Afbeelding van Orbid toont het quadrant van Gartner met Microsoft als 'toonaangevend'.

Interesse?

Wij kunnen u flexibel ondersteunen bij het verzamelen en structureren van data, het opzetten van dashboards op maat en het maken van interactieve rapporten met Microsoft Power BI. Afhankelijk van uw wensen, beschikbare tijd en eigen knowhow ontwerpt Orbid ondersteuning op maat.

Op zoek naar een overzichtelijk dashboardingsysteem? Contacteer vrijblijvend onze experten, wij helpen u graag verder met Microsoft Power BI. Ontdek hier meer over onze aanpak. Of ontdek hier alles over Microsoft Power Platform.

Contacteer ons

Contacteer me over deze oplossing

  • Wij beheren uw gegevens conform onze privacyverklaring

Onze aanpak

FlexStaffing: flexibele ondersteuning in ICT, Software en HR

Dankzij de Orbid FlexStaffing kan u rekenen op de flexibele ondersteuning van experten in de domeinen ICT, Software en HR. Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming.

Lees meer »