U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

Waarom en hoe SharePoint gebruiken in uw bedrijf?

Wat is SharePoint? SharePoint is een veilig centraal IT- platform van Microsoft en dé tool om informatie binnen een onderneming te organiseren. Het laat u toe alle belangrijke info vanaf vrijwel elk apparaat op te slaan en te delen. Op die manier kan u slimmer samenwerken en vlotter vergaderen. Kortom: een onmisbare oplossing voor elk bedrijf dat tijd wilt winnen en gegevensverlies wilt tegengaan door efficiënter te werken.

Wat is de meerwaarde van SharePoint voor uw bedrijf?

Microsoft SharePoint is uitgegroeid tot een van de krachtigste platformen in functie van documentmanagement en online samenwerken. U verliest minder tijd met het zoeken naar informatie en krijgt directe toegang tot documenten en toepassingen. We lijsten hieronder alvast enkele voordelen op:

  • Centraliseer alle data en kennis op één plaats. Via de geavanceerde zoekfunctie kan u uw documenten in een mum van tijd vindt.
  • Werk online samen en combineer de kracht van SharePoint en Teams. Bekijk wie het document het laatst heeft aangepast, houd wijzingen per gebruiker bij en herstel eerdere versies van documenten.
  • Integreer naadloos met tal van applicaties zoals Word, Excel en Powerpoint, maar ook met geavanceerde apps zoals Power Apps en Power BI. Bovendien kan u manuele processen op een eenvoudige manier automatiseren dankzij Power Automate.
  • Pas SharePoint aan volledig op maat van uw organisatie. Koppel bestaande bedrijfssoftware of externe systemen en raadpleeg uw data altijd en overal.

In de praktijk: hoe SharePoint gebruiken?

Orbid is niet aan zijn proefstuk toe. Ontdek hieronder enkele video’s van realisaties bij klanten.

  • Zorg-Saam ZKJ: Veilig en online samenwerken met Office 365 en SharePoint

  • IMOG: Processen optimaliseren, digitaliseren en automatiseren via SharePoint

  • Ontdek extra verhalen over het gebruik van SharePoint binnen organisaties (klik op het logo):

Inovet - SharePoint        Citrosuco - SharePoint        Alertis - SharePoint

Wat zijn de vernieuwingen in SharePoint 2019?  

De update voor SharePoint server 2019 brengt tal van verbeteringen mee. Zo kreeg het een nieuwe, modernere look die het gebruik, ook via de mobiele app, vereenvoudigt. Bovendien kan u gemakkelijker nieuwe sites creëren en is het vanaf nu ook mogelijk om bestanden tot 15 GB te uploaden. Ontdek hier een overzicht van alle nieuwe features.

Hoe kan Orbid u ondersteunen? 

Bent u overtuigd van de voordelen, of misschien zelfs de noodzaak, van SharePoint voor uw organisatie? Dan hoeft u enkel nog te beslissen of u kiest voor een ‘standalone versie’ of de volledige cloud-oplossing. U kan deze tool aankopen als een zelfstandig platform of als onderdeel van Microsoft 365.

Neem contact op met de experten van Orbid om u te begeleiden in deze keuzes en een vrijblijvende offerte op maat van uw bedrijf te maken.

Contacteer ons

Contacteer me over deze oplossing

  • Wij beheren uw gegevens conform onze privacyverklaring

Onze aanpak

FlexStaffing: flexibele ondersteuning in ICT, Software en HR

Dankzij de Orbid FlexStaffing kan u rekenen op de flexibele ondersteuning van experten in de domeinen ICT, Software en HR. Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming.

Lees meer »