U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

Microsoft Office 365: online efficiënt samenwerken

Wilt u optimaal met uw team online kunnen samenwerken? Microsoft Office 365 telt vandaag zo’n 30 apps om te communiceren, samen te werken en de productiviteit te verhogen. U kan er altijd en overal mee aan de slag, op ieder toestel. We geven u een overzicht van de mogelijkheden. 

Contacteer ons voor advies, begeleiding, implementatie of workshops

Office 365 apps

Office 365 bevat 30 verschillende apps met allerlei verschillende features en tools. Alle apps zijn kan u zowel online gebruiken als op uw desktop installeren. Op die manier kan u werken waar u maar wel, op ieder device. 

30 verschillende apps bespreken zou wat langdradig worden, daarom geven we u een overzicht van de belangrijkste applicaties van Office 365. 

Een visueel overzicht van de mogelijkheden van Office 365

Logo van Microsoft Exchange - Orbid

Microsoft Exchange

Microsoft Exchange helpt u om slimmer te werken met zakelijke e-mail en agenda’s. Bekijk en verwerk uw e-mails op een georganiseerde manier, organiseer uw agenda en plan automatisch afspraken in.

Vraag meer info over Microsoft Exchange

Logo van Microsoft Teams - Orbid

Microsoft Teams

Microsoft Teams centraliseert heel wat tools zoals Skype for Business, SharePoint, OneNote en andere vertrouwde toepassingen van Office 365 in één omgeving. Zo kunnen medewerkers eenvoudig online en offline samenwerken in verschillende teams en projecten, op diverse manieren en in verschillende bestanden en documenten. 

Ontdek Microsoft Teams

Logo van Microsoft SharePoint - Orbid

Microsoft SharePoint

Microsoft SharePoint is dé oplossing om op een eenvoudige manier kennis te delen binnen uw bedrijf en optimaal samen te werken. Uw medewerkers kunnen heel eenvoudig online informatie ontdekken, bewerken en delen.

Ontdek Microsoft SharePoint

Logo van Microsoft OneDrive - Orbid

OneDrive

Met OneDrive kunt u uw afbeeldingen, bestanden en mappen veilig op één plaats opslaan, met anderen delen en vanaf elke locatie openen.
 

Vraag meer info over OneDrive

Logo van Orbid 365 Reporting - Orbid

Orbid 365 Reporting

Orbid 365 Reporting biedt u een handige monitoring tool om het gebruik van Office 365-tools te optimaliseren en te stimuleren, kosten te besparen en de beveiliging te verhogen voor zowel Exchange, Skype for Business als Onedrive. Dankzij de geavanceerde rapporten is het een sterke meerwaarde bovenop het Microsoft Admin Center.

Ontdek Orbid 365 Reporting

Logo van Microsoft Azure - Orbid

Microsoft Azure

Microsoft Azure is een set cloudservices waarmee u toepassingen kan ontwikkelen, beheren en implementeren op een wereldwijd netwerk. Azure biedt oplossingen voor alle bedrijfstakken.
 

Ontdek Microsoft Azure

Logo van Microsoft 365 - Orbid

Microsoft 365

Microsoft 365 combineert krachtige Microsoft-oplossingen zodat uw teams en mensen op een veilige en slimme manier kunnen samenwerken. Een totaalpakket, met een minimum aan beheer.

Ontdek Microsoft 365

Logo van Microsoft Enterprise Mobility & Security - Orbid

Microsoft Enterprise Mobility & Security

Microsoft Enterprise Mobility & Security biedt innovatieve tools om uw collega’s eenvoudig en vooral veilig te laten inloggen, data te raadplegen, samen te werken en te communiceren.
 

Ontdek Microsoft EMS

Logo van Microsoft Office 365 Administrator - Orbid

Office 365 Admin

Met het Office 365-beheercentrum kan u alle aspecten zoals instellingen, configuratie, gebruikers, groepen en licenties van Office 365 beheren. Daarnaast kan u Office 365 bewaken en rapporten rond het gebruik van de service raadplegen.

Vraag meer info over Office 365 Admin

Logo van Microsoft Planner - Orbid

Microsoft Planner

Met Microsoft Planner kan u eenvoudig plannen maken, taken organiseren en toewijzen, bestanden delen, chatten over werk en updates over de voortgang ontvangen.
 

Vraag meer info over Microsoft Planner

Logo van Microsoft Forms - Orbid

Microsoft Forms

Via Microsoft Forms kan u snel en eenvoudig gepersonaliseerde formulieren en vragenlijsten maken. Microsoft Forms verzamelt de antwoorden in real-time en visualiseert uw data automatisch in grafieken.
 

Vraag meer info over Microsoft Forms

 

Microsoft Power Platform

Het krachtige Microsoft Power Platform bestaat uit verschillende apps:

Logo van Microsoft PowerBI - Orbid

Microsoft Power BI

Via Microsoft Power BI kan u data uit verschillende bronnen centraliseren, structureren en omzetten in uniforme, visuele dashboards op basis waarvan u gefundeerde beslissingen kan nemen.

Ontdek Microsoft Power BI

Logo van Microsoft Power Automate - Orbid

Microsoft Power Automate

Met Microsoft Power Automate kunt u bedrijfsprocessen op een heel eenvoudige manier automatiseren door bijvoorbeeld de herhalende en tijdrovende processen en taken in werkstromen om te zetten. Dat betekent dat de activiteit die volgt op een vorige activiteit automatisch wordt uitgevoerd.

Ontdek Microsoft Power Automate

Logo van Microsoft PowerApps - Orbid

Microsoft Power Apps

Dankzij Microsoft Power Apps kan u uw bedrijfsdata omtoveren in hapklare apps, zonder diepgaande kennis van programmeren.
 

Ontdek Microsoft PowerApps

Wat zijn de 4 belangrijkste troeven?

  • Bespaar: geen hoge kosten om een hard- en software architectuur op te zetten of te upgraden. De kost voor de Microsoft Office 365-licenties zit vervat in uw abonnement. U betaalt via een flexibel abonnementssysteem, per gebruiker per maand.
  • Efficiënt samenwerken: gedeelde documenten en agenda’s, taken toewijzen, chat en online vergaderingen, waardoor u efficiënt samenwerkt met zowel collega's als klanten. 
  • Altijd up-to-date: Office 365 is altijd beschikbaar en beschikt over de nieuwste functies. 
  • Veilig: investeer op een vlotte manier in een top-security, zeker wanneer u kiest voor de uitgebreide Microsoft 365-abonnementen.

Orbid helpt uw bedrijf met het integreren van Office 365

De experten van Orbid kunnen u helpen met het opzetten van Microsoft Office 365 binnen uw onderneming. Daarnaast volgen wij de trends en producten op de voet en hebben we een nauwe samenwerking met Microsoft. We delen onze expertise graag met onze klanten via nieuwsbrieven, seminars en workshops. Dit gaat van concrete tips & tricks tot strategisch advies rond de integratie & positionering van de juiste apps voor uw bedrijf.
 

Interesse?

Hebt u interese in Office 365 of in een specifieke app? Bent u op zoek naar advies, begeleiding of inspiratie?

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie, of voor een gratis test van Office 365 (30 dagen).

Contacteer ons voor advies, begeleiding, demo, implementatie of workshops

Ontdek hoe Zorg-Saam ZKJ van de voordelen van Office 365 geniet of lees onze technische blog over Office 365.
 

Contacteer me over deze oplossing

  • Wij beheren uw gegevens conform onze privacyverklaring

Onze aanpak

FlexStaffing: flexibele ondersteuning in ICT, Software en HR

Dankzij de Orbid FlexStaffing kan u rekenen op de flexibele ondersteuning van experten in de domeinen ICT, Software en HR. Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming.

Lees meer »