U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

Orbid Software: digitaliseer uw processen

Hoe kan u de productiviteit en efficiëntie in uw onderneming nog verhogen? Orbid ontwikkelde verschillende tools en apps om de digitale makeover van uw organisatie verder te zetten. Ontdek hieronder ons aanbod.

Zorg voor een digitale make-over van uw technische dienst en facility management met JobRunner

Orbid JobRunner - digitale facility & technische dienst  

Via ‘JobRunner’ zorgt u voor een digitale make-over van uw technische dienst en facility management en kan u deze nog efficiënter beheren. Zo kan u alle gebouwen, lokalen en toestellen centraal beheren, kan iedere medewerker op een eenvoudige manier storingen of defecten melden en kan de technische dienst alle to do’s eenvoudig verdelen.

Ontdek Orbid JobRunner

Save your seat - veilige heropstart van uw organisatie  

In het kader van Covid-19 moet u als organisatie maatregelen nemen om de veiligheid en gezondheid van uw medewerkers te verzekeren. Dankzij de ‘Save your seat’-tool van Orbid kunnen uw medewerkers hun werkplaats reserveren rekening houdend met social distancing.

Ontdek de 'Save your seat'-tool

Automatiseer en professionaliseer uw onthaal met Orbid SignIn

Orbid SignIn - digitale registratie van bezoekers

Via Orbid SignIn registeren bezoekers zich online in uw onderneming. Zo kan u uw onthaal automatiseren en professionaliseren. Uw bedrijf maakt een goede eerste indruk en uw papieren registratielijsten zijn verleden tijd.

Ontdek Orbid SignIn

 

Orbid 365 Reporting

Orbid 365 Reporting - optimaliseer uw Office 365 gebruik

Orbid 365 Reporting biedt u een handige monitoring tool om het gebruik van Office 365-tools te optimaliseren en te stimuleren, kosten te besparen en de beveiliging te verhogen voor zowel Exchange, Skype for Business als Onedrive. Dankzij de geavanceerde rapporten is het een sterke meerwaarde bovenop het Microsoft Admin Center.

Ontdek Orbid 365 Reporting

 

Interesse?

Wenst u een vrijblijvende offerte? Of wil u meer weten over andere software zoals Office 365, Dynamics 365 of maatsoftware? Contacteer gerust onze experten, wij helpen u graag verder.

Contacteer onze experten

Contacteer me over deze oplossing

  • Wij beheren uw gegevens conform onze privacyverklaring

Onze aanpak

FlexStaffing: flexibele ondersteuning in ICT, Software en HR

Dankzij de Orbid FlexStaffing kan u rekenen op de flexibele ondersteuning van experten in de domeinen ICT, Software en HR. Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming.

Lees meer »