U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

Maatsoftware voor planning

Het inplannen van personeel, productie, resources, projecten, werven, ritten … vraagt in elke onderneming tijd en moeite. Maar het is wel belangrijk voor de werking van uw onderneming. Goede planning software verhoogt dan ook de efficiëntie en productiviteit van uw bedrijf. De experten van Orbid helpen u graag met het bouwen en optimaliseren van de juiste software op maat van uw organisatie.

Onze whitepaper rond planning software op maat downloaden?

Laat planning software op maat ontwikkelen Download onze whitepaper

Waarom planning software?

Vaak zien we dat veel bedrijven hun planning beheren in tools zoals Excel en Outlook. Deze programma’s dienen echter vooral voor visualisatie en hebben verschillende nadelen: je kan er niet met meerdere gebruikers in werken, er is geen koppeling met andere systemen en er is geen ingebouwde intelligentie. Er is vaak ook maar één medewerker die begrijpt hoe het planningsbestand in elkaar zit.  

Met de juiste planning software stemt u de volledige planning af op maat van uw bedrijf en vereenvoudigt u het planningsproces aanzienlijk. Lees hier meer over de 3 keuzes die u kan maken op het vlak van planning software.

Ontdek in onderstaande video hoe Trafiroad interne en externe opdrachten centraliseert en de inzetbaarheid van de 300 medewerkers verhoogt via planningsoftware op maat.

Wat zijn de voordelen van planning software op maat?

Verschillende orders vlot inplannen op de juiste productielijn, op de juiste dag en in de juiste volgorde? Of de weekplanning van de werknemers snel opladen en de tijdregistratie controleren tegenover die planning? Maatsoftware voor planning via Orbid biedt heel wat voordelen:

  • het is makkelijk te koppelen aan andere software
  • de planning is heel visueel en makkelijk in een rapport te gieten
  • meerdere mensen kunnen er tegelijk in werken
  • er is ook een app beschikbaar om uw planning op uw telefoon te zien

Wat zijn de voordelen van maatsoftware voor planning via Orbid?

Lees hier 10 voordelen van planning software op maat

Ontdek in onderstaande video hoe Clarysse hun 36 weefgetouwen efficiënt inplant via maatsoftware van Orbid:

Aanpak van Orbid bij planning software op maat

Orbid heeft veel expertise en ervaring in de ontwikkeling van maatsoftware. Bovendien zijn we gekend voor het ontwikkelen van interfaces met bestaande software zoals Exact, MS Dynamics NAV, MS Dynamics AX, SAP of MS Dynamics Sales (CRM). En ook onze eigen software Jobrunner (planning technische dienst) beschikt over planningsmodules.

Benieuwd waarom software op maat voor u de juiste keuze is en hoe Orbid u hierbij kan ondersteunen? Download dan zeker onze gratis inspiratiegids.

Download onze gratis inspiratiegids rond software op maat

Onze aanpak rond maatsoftware voor planning bestaat uit vijf stappen, telkens in nauw overleg met de klant.De vijf-sterren aanpak van Orbid bij planning software op maat

Meer weten over hoe we uw planning kunnen digitaliseren?

Contacteer vrijblijvend onze experten, wij helpen u graag verder. Wil u graag meer inspiratie rond planningsoftware op maat? Lees hier het verhaal van de toonaangevende vleeswarenfabrikant Imperial en Bob Monteyne, expert in het plaatsen van exclusieve binnen- en buitenzwembaden.

Vraag een een vrijblijvend gesprek met onze experten

Enkele tevreden klanten

Welke organisaties gebruiken planning software op maat via Orbid?

Contacteer me over deze oplossing

  • Wij beheren uw gegevens conform onze privacyverklaring

Onze aanpak

FlexStaffing: flexibele ondersteuning in ICT, Software en HR

Dankzij de Orbid FlexStaffing kan u rekenen op de flexibele ondersteuning van experten in de domeinen ICT, Software en HR. Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming.

Lees meer »