U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

Waarom kiezen voor Business Central?

Organisaties kiezen voor uitbreidbare cloud ERP-oplossingen die afdelingen, medewerkers, data en processen samenbrengen. Ontdek hier de voordelen van Business Central, de nieuwste ERP-software van Microsoft.

Voordelen van Business Central

 • Altijd up-to-date. Business Central is de ‘laatste’ ERP-oplossing die u moet implementeren. Als cloudoplossing krijgt u twee keer per jaar nieuwe features. Om de zes maanden profiteert u dus mee van bijkomende features, updates en verbeteringen aan de user interface. Bovendien bestaat er – analoog aan de Android Playstore, Apple Store en Windows Store – een Appsource waarop u tal van extra extensies van andere bedrijven kan installeren.
   
 • Creëer inzicht en overzicht. Niet enkel op het vlak van verkoopcijfers, voorraadbeheer of kosten, maar ook over het gebruik en de beveiliging van de werkomgeving.

Business Central - altijd en overal

 • Verhoog de productiviteit. U stapt over naar Business Central om minder tijd te verliezen aan administratie, terugkerende taken, vruchteloze zoektochten en wachten op ondersteuning van IT. 
 • Bespaar tijd en geld door deze nieuwe manier van werken.
 • Geef uw IT ruimte voor innovatie. Business Central brengt centraal beheer, een intuïtieve, vertrouwde interface en minder complexiteit. En dus meer tijd voor innovatie. 
 • Meerwaarde voor uw klanten. Een vlottere afhandeling, sneller antwoord op vragen, en meer mogelijkheden om processen nauwgezet op te volgen is goed nieuws voor uw klanten.
 • Altijd en overal. Uw team kan op elk apparaat en vanuit elke locatie de bedrijfsdata raadplegen, en zo een betere dienstverlening aan klanten garanderen. 
   
 • Integraties. Business Central is een heel gebruiksvriendelijke tool, die perfect integreert met de andere tools van Microsoft zoals het standaard pakket van Office 365 (zoals Outlook, Word en Excel), maar u kan ook naadloos uitbreiden met geavanceerde Office 365 apps zoals PowerApps (mobiele applicaties), Flow (integraties) en PowerBI (rapportering en analyse). Voor meer geavanceerde configuraties kan u Business Central uitbreiden met Microsoft Azure-oplossingen zoals Artificiële Intelligentie en Internet of Things. Daarnaast kan u Business Central vlot uitbreiden met 3rd party extensies zoals Insight Works (add-ons) of Continia Document Capture (end-to-end oplossing voor documentherkenning, factuurgoedkeuring en digitale archivering van documenten). Zo blijft u als Business Central gebruiker steeds in uw vertrouwde omgeving werken.

Business Central integreert makkelijk met Microsoft Office applicaties


Insight Works en Continia

Interesse?

Wenst u meer info over Business Central, een demo of een vrijblijvende offerte? 

Contacteer gerust onze experten Lees meer over Business Central Bekijk een demo over de look en feel
 

Contacteer me over deze oplossing

 • Wij beheren uw gegevens conform onze privacyverklaring

Onze aanpak

FlexStaffing: flexibele ondersteuning in ICT, Software en HR

Dankzij de Orbid FlexStaffing kan u rekenen op de flexibele ondersteuning van experten in de domeinen ICT, Software en HR. Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming.

Lees meer »