U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

Digital workplace: altijd en overal online samenwerken

Uw medewerkers zijn vandaag actief op verschillende locaties: op het werk, thuis, bij een klant of onderweg. Met laptops, tablets en smartphones. Ze werken continu samen met collega’s, klanten en partners. Omdat tijd en budget enorm belangrijk zijn voor uw onderneming, is het noodzakelijk om efficiënt samen te werken. Atijd en overal. Ontdek wat Orbid voor u kan betekenen op het vlak van ICT & Software.

Met de juiste software...

Om efficiënt samen te werken en de kennis in uw onderneming optimaal in te zetten, zijn er verschillende tools die niet op uw lijstje mogen ontbreken.

Werk digitaal samen met tools zoals SharePoint, Teams, Office 365, Microsoft Dynamics en apps op maat. - Orbid

Microsoft SharePoint: centraliseer én gebruik de kennis in uw onderneming
SharePoint, als onderdeel van Microsoft Office 365, is dé oplossing om op een eenvoudige manier kennis te delen en op een productieve manier samen te werken. Een krachtige collaboration tool met intranet, content management, document management en workflow management.

Microsoft Teams: digitale vertaling van uw kantoorruimte
Om op een efficiënte manier online samen te werken of te telewerken kan u een beroep doen op de Microsoft Office 365 app ‘Teams’. Deze slimme collaboration hub brengt mensen, data en communicatie samen op één digitale plek.

Office 365: combineeer tal van apps om efficiënt online samen te werken
Microsoft Office 365 telt vandaag zo’n 30 apps om te communiceren, samen te werken en de productiviteit te verhogen. Altijd en overal, met eender welk toestel.

Microsoft Dynamics for Sales: optimaliseer uw interactie met klanten
Dankzij de CRM-software (Customer Relationship Management) van Microsoft kan u de interactie met uw (potentiële) klanten, partners en leveranciers optimaal beheren. 

Apps: werk nog productiever, altijd en overal
Uw belangrijkste software steeds binnen handbereik? Zorg voor een app op maat van uw bedrijf, zodat u altijd en overal aan uw data kan. 

Alles over software

... en een stabiele, moderne en veilige IT-infrastructuur 

Efficiënt samenwerken via de juiste tools start met een stabiele & moderne IT-infrastructuur. Onze experten nemen het voortouw in de realisatie van een veilige IT-omgevingWe zorgen niet enkel voor de nodige technische maatregelen, maar ook voor sensibilisering bij uw medewerkers. Ontdek daarnaast de vele veiligheidsfunctionaliteiten die Microsoft 365 biedt.

Een krachtige PC? Performante tablets of smartphones? Een moderne home office? Vandaag beschikt iedere professional gemiddeld over een 3-tal devices. Orbid ondersteunt u graag bij uw keuze.

Alles over ICT

Interesse?

Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming. Ontdek onze aanpak

Neem gerust contact op met onze experten, wij helpen u graag verder.

Contacteer ons

Contacteer me over deze oplossing

  • Wij beheren uw gegevens conform onze privacyverklaring

Onze aanpak

FlexStaffing: flexibele ondersteuning in ICT, Software en HR

Dankzij de Orbid FlexStaffing kan u rekenen op de flexibele ondersteuning van experten in de domeinen ICT, Software en HR. Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming.

Lees meer »