U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

Hybrid workplace: evolueer naar een future proof werkplek op maat van uw medewerkers

De hybrid workplace, waarbij er een symbiose is van telewerken en werken op kantoor, combineert de voordelen van beide werelden en positioneert zich als hét model van de toekomst. Maar het brengt eveneens enkele uitdagingen met zich mee, denk maar aan online samenwerken, IT-security en leidinggeven vanop afstand. Om deze hybrid workplace optimaal te benutten moeten organisaties zich vandaag versterken op het vlak van technologie, processen & mensen.

Orbid wil u alvast een duwtje in de rug geven. In onze gids ‘In 6 stappen naar een hybrid workplace’ bieden we een leidraad aan om te voorzien in uw hybrid workplace. Vraag de gids hier gratis aan.

Gratis gids aanvragen

Gratis gids 'In 6 stappen naar een hybrid workplace'

Werk online samen met Microsoft 365

Met het cloud-platform Microsoft 365 kunnen uw medewerkers altijd en overal samenwerken en hebben ze continu toegang tot gesynchroniseerde data, apps en centrale informatie. Denk daarbij niet alleen aan Word, PowerPoint en Excel, maar bijvoorbeeld ook aan Teams en Sharepoint.

Verhoog de productiviteit met Microsoft 365

Organisaties hebben nood aan nieuwe applicaties om efficiënter en productiever te werken. Toch is dit niet altijd eenvoudig. Standaardapplicaties voldoen vaak niet aan alle wensen van uw organisatie en uw IT-afdeling heeft de handen vol aan reeds bestaande applicaties. Om op deze ‘app gap’ in te spelen, heeft Microsoft het Power Platform ontwikkeld: een platform waarmee u met relatief weinig technische kennis data kan analyseren, verwerken en automatiseren.

Til uw security naar een hoger niveau

Microsoft Enterprise Mobility & Security (EMS) biedt een brede waaier aan beheer- en beveiligingsmogelijkheden om al uw Microsoft 365-toepassingen te beschermen. EMS verzamelt de belangrijkste Microsoft Cloud tools om uw medewerkers zo veilig en efficiënt mogelijk te laten werken.
Bovendien is het cruciaal dat security awareness ingebakken zit in het DNA van uw medewerkers. Zo kan u hen via awarenesstrainingen bewust maken van de technieken die cybercriminelen vandaag toepassen.

Kies voor IT op maat van elke medewerker

Omdat we veel meer zullen thuiswerken dan vroeger, loont het ook de moeite om uw medewerkers thuis te voorzien in een comfortabele werkplek. Zo is een goed uitgeruste home office essentieel voor een optimale productiviteit en tevredenheid en kunnen tools zoals Microsoft Autopilot en Intune het installeren en managen van devices vereenvoudigen.

Houd rekening met de menselijke impact van een hybrid workplace

De verhoogde toename van telewerk heeft ook een impact op de manier waarop we samenwerken, leidinggeven en op onze gemoedstoestand. Er is minder controle, minder informeel contact, minder non-verbale communicatie, ... Hoe geeft u best leiding vanop afstand? Hoe zorgt u ervoor dat de connectie tussen uw medewerkers en de organisatie behouden blijft? Hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers zich veilig voelen wanneer ze opnieuw op kantoor komen werken?

Keer veilig terug naar uw kantoor

Om als organisatie maatregelen te nemen om de veiligheid en gezondheid van uw medewerkers te verzekeren, creëerde Orbid de ‘Save your seat’-tool. Hiermee kunnen uw medewerkers - als werken op kantoor toegelaten is - hun werkplaats reserveren, rekening houdend met social distancing. Orbid stelt deze tool zes maanden volledig gratis ter beschikking voor organisaties die hier nood aan hebben. Zonder extra kosten of verplichtingen. Bekijk deze tijdelijke actie hier.

Interesse

Wil u sterk inzetten op het creëren van een hybrid workplace binnen uw organisatie? Hebt u meer info nodig over de juiste software, IT security of HR-ondersteuning? Contacteer gerust één van onze experten voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden te bespreken. 

Vraag info of ondersteuning aan Orbid

Contacteer me over deze oplossing

  • Wij beheren uw gegevens conform onze privacyverklaring

Onze aanpak

FlexStaffing: flexibele ondersteuning in ICT, Software en HR

Dankzij de Orbid FlexStaffing kan u rekenen op de flexibele ondersteuning van experten in de domeinen ICT, Software en HR. Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming.

Lees meer »