U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

Telewerken - best practices om optimaal samen te werken vanop afstand

In tijden van telewerk is het belangrijk om uw digitale werkplek, home office en HR-skills op punt te zetten. Ontdek hier enkele tips & tricks.

Wat zijn de best practices rond telewerken voor uw organisatie?

Save your seat-tool: reserveer uw werkplek volgens social distancing

In het kader van Covid-19 moet u als organisatie maatregelen nemen om de veiligheid en gezondheid van uw medewerkers te verzekeren. Dankzij de ‘Save your seat’-tool van Orbid kunnen uw medewerkers hun werkplaats reserveren rekening houdend met social distancing

Aangezien de social distancing-maatregelen nog voor een lange periode noodzakelijk zullen zijn, wil Orbid graag zijn steentje bijdragen om bedrijven hierbij te helpen. Daarom stellen we binnenkort deze tool zes maanden volledig gratis ter beschikking voor organisaties die hier nood aan hebben. Zonder extra kosten of verplichtingen. Bekijk deze tijdelijke actie hier.

Ontdek de Save your seat-tool

Digitaal samenwerken met ​Microsoft Teams & SharePoint

Om op een efficiënte manier online samen te werken of te telewerken kan u een beroep doen op Microsoft Office 365 apps zoals Teams en SharePoint. Deze tools brengen mensen, data en communicatie samen op één digitale plek.

Ontdek alles over Microsoft Teams Ontdek alles over SharePoint

Optimale home office

We zullen veel meer telewerken dan vroeger. Het loont ook dat uw medewerkers thuis over een comfortabele werkplek beschikken. Daarom kan u via Ricoh uw medewerkers voorzien van een 'multifunctionele' printer, die zowel kan printen als documenten inscannen. Zo kunnen ze van thuis uit hun dagelijks werk verderzetten zonder in te boeten op efficiëntie en productiviteit. Ontdek het aanbod.

Hebt u daarnaast nog andere vragen over uw home office, denk maar aan laptops, een tweede scherm of docking station? Stel gerust uw vraag aan de experten van Orbid.

Ontdek de professionele printers voor thuis

Veilig werken (thuis of op kantoor)

Cybercrime is niet stilgevallen in tijden van telewerken. Integendeel, het aantal nieuwe phishing sites is ongezien. Reden te meer om vandaag uw IT security te optimaliseren, zeker voor de medewerkers die telewerken.

  • Security awareness - Door de combinatie van phishing simulaties en awarenesstrainingen traint u uw medewerkers om potentiële bedreigingen te herkennen en zo het risico op een phishing- of cyberaanval drastisch te verminderen.
  • MFA - Met multifactor authenticatie (MFA) voegt u een extra beveiligingslaag toe aan uw werkplek. Zo kiest u voor sterke beveiliging die de effectiviteit van een paswoord ver overstijgt en blokkeert u de meeste hacks op uw account.
  • Veilig & productief thuiswerken: We geven 10 tips & tricks om telewerken op een veilige en productieve manier mogelijk te maken. 

Ontdek onze security awareness aanpak

HR-skills

Ontdek onze HR-diensten 

 

Interesse

Wil u sterker inzetten op telewerken in uw organisatie, maar hebt u meer info nodig over de juiste software, IT security of HR-ondersteuning? Contacteer gerust één van onze experten voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden te bespreken. 

Vraag info of ondersteuning aan Orbid

Contacteer me over deze oplossing

  • Wij beheren uw gegevens conform onze privacyverklaring

Onze aanpak

FlexStaffing: flexibele ondersteuning in ICT, Software en HR

Dankzij de Orbid FlexStaffing kan u rekenen op de flexibele ondersteuning van experten in de domeinen ICT, Software en HR. Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming.

Lees meer »