U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

Ontdek onze stages

Grow with us!

Orbid groeit! Elke dag gaan meer dan 100 experten van Orbid met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. Om onze groei verder te zetten, hebben we young potentials met goesting en ambitie nodig om zaken te realiseren. Mensen die willen bijleren en dezelfde passie delen als de Orbid collega's voor onze dienstverlening.

Technische en soft skills

Heb je zin om hieraan mee te bouwen? Solliciteer dan voor een van onze stages! Tijdens jouw stage werk je aan uitdagende projecten en zorgen we ervoor dat je continu bijleert. Niet enkel versterk je jouw technische skills maar je krijgt bij ons ook de kans om je soft skills naar een hoger niveau te tillen. Denk maar aan het meevolgen van opleidingen, begeleid worden door een ervaren consultant en in contact staan met klanten. En wie weet heb je op het einde van de rit een contract op zak!

Wat mag je verwachten?

Wie zoeken we?

Wie zoeken we?

Stageopdrachten

Infrastructure Oost- en West-Vlaanderen

Infrastructure Antwerpen

Oquila IoT

Vind je niet onmiddellijk een project dat je aanspreekt? Niet erg, er zijn genoeg opportuniteiten bij Orbid om bij te leren.

Mail alvast vrijblijvend naar elise.vanstappen@orbid.be voor meer informatie.

Getuigenissen

Ben je benieuwd hoe andere stagiairs hun stage bij Orbid ervaren hebben?
Ontdek hier enkele getuigenissen.


Grow with us!