U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

Ontdek onze stages

Grow with us!

Orbid groeit! Elke dag gaan meer dan 100 experten van Orbid met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. Om onze groei verder te zetten, hebben we young potentials met goesting en ambitie nodig om zaken te realiseren. Mensen die willen bijleren en dezelfde passie delen als de Orbid collega's voor onze dienstverlening.

Technische en soft skills

Heb je zin om hieraan mee te bouwen? Solliciteer dan voor een van onze stages! Tijdens jouw stage werk je aan uitdagende projecten en zorgen we ervoor dat je continu bijleert. Niet enkel versterk je jouw technische skills maar je krijgt bij ons ook de kans om je soft skills naar een hoger niveau te tillen. Denk maar aan het meevolgen van opleidingen, begeleid worden door een ervaren consultant en in contact staan met klanten. En wie weet heb je op het einde van de rit een contract op zak!

Wat mag je verwachten?

Wie zoeken we?

Wie zoeken we?

Heb je interesse in een stage bij Orbid? Kom gerust kennismaken!


Grow with us!

Onze aanpak

FlexStaffing: flexibele ondersteuning in ICT, Software en HR

Dankzij de Orbid FlexStaffing kan u rekenen op de flexibele ondersteuning van experten in de domeinen ICT, Software en HR. Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming.

Lees meer »