1. Helpende handen

In drukke periodes moeten sommige taken wijken of raken ze niet helemaal af. Het gevoel van tijdsgebrek neemt toe en bepaalde projecten worden niet gelanceerd. Een gevolg van ‘geen prioriteit’. Extra handen zijn in die situatie geen overbodige luxe. Met FlexStaffing haalt u gedreven experten in huis. Zo kunnen uw eigen medewerkers zich focussen op hun hoofdtaken en projecten.

2. Knowhow en ervaring

Soms beschikt u niet over de juiste kennis om een project tot een goed einde te brengen of in te spelen op nieuwe evoluties. Onze experten delen dan graag hun ervaring. Die doen ze trouwens op in verschillende sectoren. Ze volgen ook tal van opleidingen om altijd up-to-date te blijven. Bovendien zorgen we voor de nodige kennisoverdracht on the job naar uw medewerkers.

3. Goesting

Wat een welkome uitdaging is voor de ene, is soms vervelend voor de andere. Daardoor kunnen opdrachten al eens vooruitgeschoven worden. Onze experten hebben elk hun eigen specialisatie en interesse en staan klaar om u te helpen bij elke taak. ‘Goesting’ is dan ook een van onze bedrijfswaarden.

4. Flexibiliteit

U hebt niet altijd evenveel ondersteuning nodig. Met FlexStaffing passen we ons dan ook aan aan uw noden. We kunnen vaker langskomen in drukke periodes of bij grote projecten en minder vaak wanneer het kalm is. Ook voor tijdelijke vervangingen – denk aan ziekte, zwangerschap, de zoektocht naar een nieuwe collega – kan u op ons rekenen. Onze experten werken zich snel in en leren zo uw organisatie en noden kennen.

5. Objectieve blik en klankbord

Onze experten benaderen een project, probleem of situatie op een onafhankelijke manier, los van bedrijfsinterne tradities. Ze vormen zo een objectief klankbord. Daarnaast bieden ze een frisse kijk op uw onderneming, op basis van originele ideeën, best practices en lessons learned.

6. Beheersbare kosten

Als u kiest voor FlexStaffing, bespaart u heel wat kosten. U hoeft namelijk zelf geen medewerkers te zoeken of op te leiden. Bovendien komen onze experten langs tegen een vaste kost, die u perfect kan budgetteren. U komt dus niet voor verrassingen te staan en kan dit altijd rapporteren aan het management.

7. Betrokkenheid verhogen

Soms is het niet evident om iedereen warm te maken voor een vernieuwing of een bepaald project. Onze experten hebben heel wat ervaring met de implementatie en lancering van nieuwe projecten. Daarbij besteden ze ook de nodige aandacht aan de betrokkenheid van uw medewerkers. Ze denken mee als ‘eigen’ medewerkers en hebben oog voor efficiëntie, resultaatgerichtheid en user adoption.