Vul uw gegevens in en bekijk het webinar

Hoe is het in deze tijden gesteld met de motivatie en betrokkenheid van uw medewerkers? Wat kan u als organisatie doen om de (mentale) well-being van uw equipe te versterken? Hoe tevreden zijn uw medewerkers en welke acties kan u ondernemen om van hen delighted employees te maken?

Dankzij de medewerkers motivatiebevraging van Orbid brengt u de motivatie, betrokkenheid en tevredenheid van uw personeel in kaart. Via een vragenlijst en groepsgesprekken gaan we dieper in op verschillende thema’s zoals communicatie, sfeer, persoonlijke ontplooiing, leiderschap en jobinhoud. Het resultaat is een duidelijk rapport en actieplan waarmee u als organisatie aan de slag kan!

Vandaag hebt u een unieke kans om in de huidige tijden de motivationele factoren en de mentale gezondheid - in een professioneel kader - van uw medewerkers in kaart te brengen en indien nodig te versterken.

Tijdens dit webinar ontdekt u aan de hand van een concrete praktijkcase hoe de medewerkers motivatiebevraging van Orbid u hierin kan ondersteunen.

Vul hieronder uw gegevens in en bekijk de webinar.

(Her)bekijk webinar