1. Weet u nog niet 100% zeker wat u wil? Is het te druk om alles in één keer te ontwikkelen? Geen probleem. Een planningstool op maat kan stapsgewijs groeien, op uw tempo en naargelang uw behoeftes.
  2. Met planningssoftware op maat creëert u een visuele planning, die u in overzichtelijke rapporten kan gieten. Ook automatische kilometerberekening of routeoptimalisatie worden makkelijker. Bovendien kunnen er controles gebeuren om fouten te vermijden.
  3. Software op maat zorgt ervoor dat u niet afhankelijk bent van updates van uw ERP-provider. Kiest u voor een nieuw ERP-pakket? Dan verliest u geen investering.
  4. U kan software op maat makkelijk koppelen aan andere software, zoals uw ERP-pakket, de software van uw sociaal secretariaat, Google Maps of een prikklok.
  5. Meerdere mensen kunnen tegelijkertijd met de planningstool werken. Uw productiviteit neemt ook toe, dankzij de gestroomlijnde productie- of personeelsplanning.
  6. Software op maat is bruikbaar op alle platformen en apparaten in uw bedrijf. Anyplace, anywhere, anytime. U kan de planningssoftware dus ook gebruiken via een app op uw smartphone.
  7. Er zijn geen licentie- of onderhoudskosten.
  8. Planningssoftware op maat is heel gebruiksvriendelijk. Via drag & drop kan u meteen zaken inplannen.
  9. De broncode is voor u. Als u een eigen developer heeft, kan er ook kennisoverdracht voorzien worden.
  10. Uw investering blijft bewaard, ook als u uw ERP-software verandert of upgradet.